Betöltés...

Bestway felfújható hálós Strandmatrac (43103) #lila

Ár: 5.590 Ft

BESTWAY 43103 FELFÚJHATÓ HÁLÓS MATRAC LILA

 

A nagyszerű nyarat és a sok vidám pillanatot a Bestway márka terméke - a felfújható úszómatrac - biztosítja! A nyári szórakozás sokkal szórakoztatóbb lesz ezzel a felfújható matraccal!

A felfújható matrac egy személy számára készült, maximális teherbírása 90 kg, így gyerekeknek, tinédzsereknek és felnőtteknek egyaránt megfelel! Elvégre mindenki megérdemli, hogy egy nyári napon lehűtse magát!

A felfújható matrac egyedi kialakítása nagyszerű stabilitást biztosít, és a hűs vízzel kombinálva pihenést biztosít egy fárasztó nap után. Mindezt a hálónak köszönhetően, amely átenged egy kis vizet!

Hogy teljesen ellazulhasson és ellazíthassa izmait, a matrac kényelmes háttámlával van ellátva! Így nem kell magadnak megtámasztanod a fejed, hogy ne fröcsköljön állandóan az arcodra!

A matrac két független légkamrával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy a háttámla és a támaszrész felfúvódási szintjét külön-külön választhassa meg.

Kétségtelen, hogy ez a felfújható játék mindenki figyelmét magára vonzza majd! Ennek fő oka a határozott és érdekes uralkodó szín - a lila lesz!

Annak érdekében, hogy hosszú ideig gondtalanul használhassa, a matrac strapabíró PVC műanyagból készült. Ha bármilyen probléma merülne fel, a mellékelt, szintén strapabíró PVC-ből készült javítófolt a segítségére lesz.

A vízen töltött összes nyári nap összehasonlíthatatlanul jobb lesz ezzel a modern felfújható matraccal!

Főbb jellemzők:

Felfújható háttámla

Karfák

Hálós alj

Két légkamra

 

A készlet tartalma: A légpárnát a légpárnával együtt kell szállítani:

Matrac

Javítófolt

Műszaki adatok:

Életkor: 14+

Maximális terhelés: 90 kg

Szín: lila

Anyaga: PVC

PVC súlya: kb. 0,22 mm

Méretek:

Méretek: Matrac: Méret: 160 cm x 84 cm

Csomagolás: 24 cm x 24 cm x 4 cm

A termék vonzó kartondobozba csomagolva.

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Bestway felfújható hálós Strandmatrac (43103) #lila" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: