Betöltés...

Powermat Multifunkcionális Medence Porszívó 1600W 25L PM-OB-1600T (PM0944)

Ár: 50.290 Ft

Tápellátás: 230V / 50Hz Teljesítmény: 1600W Maximális szívóerő: 25 kPa Tartály űrtartalma: 25l Tápkábel hossza: 350 cm A szívócső hossza könyökkel: 450 cm Lefolyócső hossza: 210 cm A készülék súlya: 6 kg Ház: megerősített ABS műanyag Kerekek: csapágyak Vezetéktartó: igen Zajszint: 85 dB

MŰSZAKI ADATOK Tápellátás: 230V / 50Hz Teljesítmény: 1600W Maximális szívóerő: 25 kPa Tartály űrtartalma: 25l Tápkábel hossza: 350 cm A szívócső hossza könyökkel: 450 cm Lefolyócső hossza: 210 cm A készülék súlya: 6 kg Ház: megerősített ABS műanyag Kerekek: csapágyak Vezetéktartó: igen Zajszint: 85 dB BERENDEZÉS TARTALMA POWERMAT porszívó 1x szívótömlő könyökkel 1x vastag vízelvezető cső 4x országúti kerekek 4x műanyag csövek - hosszabbítások 1x Nedves/száraz porszívó hegy gumival 1x tócsatolás 1x résfúvóka kefével 1x porszűrő 1x habszűrő nedves porszívózáshoz 1x szűrőzsák a lefolyócsőhöz 1x gumidugó a szívónyíláshoz Lengyel nyelvű használati útmutató VEZÉRLŐRENDSZER 2 az 1-ben Innovatív medenceporszívó vezérlőrendszer. Három kapcsolóállás: I - automata funkció, porszívó a medence aljának tisztításához. A tartály feltöltése után a turbina kikapcsol, és a tartály automatikusan a szűrőhöz ürül 0 - a készülék kikapcsolása II - kézi funkció száraz / nedves porszívózáshoz A TERMÉKRŐL Az 1600 W-os turbinájú POWERMAT porszívó a legjobb minőségű alkatrészekből készült, így nagyon strapabíró készülék. Kétventilátoros turbina a tökéletes tekercshűtésért. A porszívó a hosszú elektromos vezetéknek köszönhetően nem igényel további hosszabbító kábelt. Ezenkívül a hosszú szívótömlő lehetővé teszi, hogy problémamentesen dolgozzon még a legnehezebben elérhető helyeken is. A porszívó működési diagramja: A medence, tó alját kiporszívózzuk, majd a tartály gépből történő feltöltése után a szűrőn keresztül kiürítjük a tartályt. A víz újrahasznosítható a medencébe. A porszívó nagyon egyszerű és intuitív telepítése. A porszívó tökéletesen összegyűjti az összes szennyeződést a medence vagy a tó aljáról és vízfelületéről. A fűvel, homokkal, rovarokkal és algákkal kapcsolatos problémák már nem jelentenek problémát. A nagyon erős, 27 kPa-os turbina lehetővé teszi nagy szennyeződések felszívását. Az 1600 W-os turbina segít a háztartási szennyeződések tisztításában. A munkaszögtől függetlenül - a legnagyobb teljesítmény. A porszívó a szívócső könyökén található csúszka segítségével szívóerő-szabályozással van felszerelve. Példa alkalmazások: A kert és a ház környéke Garázs Műhely DIY workshop Pince Út takarítás Autóbelső tisztítás Nagy mennyiségű víz összegyűjtése A lengyel POWERMAT márkájú PM-OB-1600T egy kivételesen erős és tartós, ugyanakkor megbízható porszívó. A megtermelt szívóteljesítményhez képest alacsony villamosenergia-fogyasztás jellemzi. Az újonnan tervezett motornak, szerkezetnek és tartozékoknak köszönhetően ezt a porszívót nagy szívóerő és nagy motorteljesítmény jellemzi, akár 1600 W-ig. Ez a porszívó elektrosztatikus védelmet használ a nagyobb biztonság és tartósság érdekében. A porszívó működési módjai lehetővé teszik a teljesítmény beállítását egy adott tevékenységhez.

Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 68 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Powermat Multifunkcionális Medence Porszívó 1600W 25L PM-OB-1600T (PM0944)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: