Betöltés...

Key Finder kulcstartó sípoló hanggal, kereső funkcióval és LED világítással - fütyülj és találd meg a kulcsod (BB-1737) (KF)

Ár: 990 Ft

Sokszor nem találod a kulcsodat? Ezzel a fütyülős kulcskeresővel többet nem fogod elveszíteni! Fütyüljön egyet a kulcstartónak és pityegő hangon jelezni fogja hollétét. A beépített LED megvilágítással még könnyebben megtalálható. Nem kell többet órákig keresnie a kulcsát, és idegeskedni, hogy nincs meg. Tegye fel kulcscsomójára, kapcsolja be, és, ha nem tudja hova tette csak fütyüljön. Kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet, így bármelyik kulcscsomón elfér. Műszaki adatok: szín: fekete és ezüst led színe: piros tápegység: 2x AG 3 + elem méretek (hosszúság, szélesség, magasság): 5,7 cm x 3 cm x 1,5 cm súlya: 20g Illusztrációs videó:   https://www.youtube.com/watch?v=u_sEP-tdBBo https://www.youtube.com/watch?v=WBzii7fc7DQ

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.12
Eddig megtekintették 34 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Key Finder kulcstartó sípoló hanggal, kereső funkcióval és LED világítással - fütyülj és találd meg a kulcsod (BB-1737) (KF)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: