Betöltés...

Tensospray ragasztóspray könnyebb eszközleválasztáshoz, 300ml

Ár: 6.600 Ft

Betegség, műtét után sokszor előfordul, hogy hosszú ideig kell tapaszokat, eszközöket viselni magunkon. Ezek mind bőrbarát ragasztóval kerülnek a testünkre. Mivel mindannyian különbözőek vagyunk, így egyeseknek nem okoz gondot a folyamatos termékcsere, de másoknak igen. A bőrirritáció, maceráció elkerülése érdekében hozták létre a Tensosprayt, ami egyben az eszközök jobb, tartósabb testen maradását is biztosítja.


A Tensospray alapvetően egy ragasztó spray, amelyet sportolók és fizikoterapeuták használnak a tapaszok, kötések és rögzítőszalagok alaprétegének felvitelére, de kifejezetten jó szolgálatot tesz a testen viselt eszközök bőrirritációjának jelentős csökkentése érdekében. Megvédi a bőrt a tapadóanyagok irritációjától, és javítja a tapaszok tartósságát. Elősegíti a jó tapadást, illetve a kötés vagy védőszalag eltávolításakor is védelmet nyújt, mivel általa könnyebben eltávolíthatóvá válik, és a bőrfájdalmat is csökkenti (védi a bőrt és a szőrszálakat).


A Tensospray alkalmazása egyszerű: rázzuk fel a flakont, és permetezzük egyenletesen a bőrre, amíg egy vékony réteg nem képződik. Hagyjuk megszáradni néhány percig, majd felvihetjük a kívánt tapaszt vagy kötést. Ne használja a terméket sérült vagy irritált bőrfelületen.





A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 30 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Tensospray ragasztóspray könnyebb eszközleválasztáshoz, 300ml" című hirdetést látja. (fent)