Betöltés...

Vadgesztenye krém visszeres lábra, Biomed, 60g

Ár: 1.900 Ft


Visszérgyulladás, véraláfutás következtében kialakuló kellemetlen bőrtünetek, valamint fáradt és feszülő lábak ápolására ajánljuk mindennapos használatra. Alkalmazása napi 3-4 alkalommal ajánlott, tiszta és sérülésmentes bőrfelületen.


Hatóanyagai: A termék vadgesztenye, körömvirág, kamilla, árnika kivonatokat és muskotályzsálya, orvosi zsálya illóolajokat, illetve hozzáadott A- és E-vitamint tartalmaz. Az alkotó gyógynövények hatóanyagai gyulladáscsökkentő hatással rendelkeznek. Összes hatóanyag tartalom: 21,9% gyógynövény kivonat. Mesterséges szín- és illatanyagokat, valamint állati eredetű anyagokat nem tartalmaz!


A magyar tulajdonosi hátterű vállalkozás gyógynövény-kivonatokat és illóolajokat tartalmazó krémek, masszázsolajok és étrend-kiegészítő termékek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A Biomed márkanév két szótagból áll: a latin eredetű bio (élettel kapcsolatos szavak előtagja) és a med (az alapító tulajdonos családnévének első szótagja) szótagokból. A cég fő célja megbízható, egyenletesen jó minőségű és hatásos termékek gyártása és értékesítése kedvező árak alkalmazása mellett, az egészségmegőrzés érdekében. A vállalat gyártóüzemei a Nógrád megyei Egyházasdengeleg községben találhatóak.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához



Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 26 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vadgesztenye krém visszeres lábra, Biomed, 60g" című hirdetést látja. (fent)