Betöltés...

Qmed éjszakai bütyök korrigáló sín (Hallux Valgus) 1 pár

Ár: 3.600 Ft

A hallux valgus, azaz az öregujj butyök napjaink egyik leggyakoribb lábfej deformitása, melynek kialakulásához a nők által viselt, szűk orrú, magas sarkú cipők nagyban hozzájárulhatnak, de a genetika is jelentősen ludas ebben. Kialakulásának az oka a harántboltozat (lúdtalp) süllyedésével kezdődik, az öregujj (nagy lábujj) csontjai és ízületei leginkább statikai okoknak köszönhetően a többi lábujj felé mozdul, a lábfej belső részén pedig fájdalmas kitüremkedés, vagyis bütyök, jön létre. Ez az éjszakai sín anatómiailag kialakítású, bélelt műanyag sín, amely az öregujj gacsos állását korrigálja. Rögzítése és állítása tépőzárral történik. Elsősorban éjszakai rögzítőként használható. A cipőviselést akadályozza, cipőben nem használható.


A lábujjak alapos átmozgatását, az izmok lazítását követően az anatómiai szerkezetű éjszakai sín az öregujj alapízületének hatékony korrekciójára használható. A tépőzáras rögzítő pántok segítségével a pontos illeszkedés mellett a sín dőlésszöge is szabályozható.


Húzzuk a terméket a mezítlábas nagylábujjra a képen látható módon úgy, hogy az ortézis polietilén félhenger része a nagy- és a második lábujj között helyezkedjen el, majd a tépőzár segítségével rögzítsük az éjszakára. Langyos, szappanos vízzel mossa le, majd puha ruhával törölje szárazra. Mesterséges hőforrás közvetlen közelében ne szárítsuk.


A korrekciós ortézist fekvő-, vagy ülőhelyzetben történő használatra tervezték, ezért ne járjon a Hallux Valgus korrigáló ortézisben, mert az nem kívánt balesetekhez, vagy az eszköz töréséhez vezethet. 


A csomagolás 1 pár korrigálót tartalmaz.


A termék fenntarthatósági előnyei:



Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét
Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához


Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.05.26
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Qmed éjszakai bütyök korrigáló sín (Hallux Valgus) 1 pár" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: