Betöltés...

ÖSSZECSUKHATÓ LÁBFÜRDŐ GÖRGŐKKEL ÉS PEZSGŐFÜRDŐVEL FOOTOPY INNOVAGOODS

Ár: 17.999 Ft

Egy sokoldalú lábfürdő masszírozó, amely a megkönnyebbülés, a pihenés, a relaxáció és a jólét kellemes érzését nyújtja. Összecsukható kialakítása helyet takarít meg a tárolás során.
Multifunkcionális, sokoldalú ez az elektromos lábfürdő megkönnyíti a teljes körű lábápolást. Ideális, ha egy fárasztó nap végén otthon is élvezheti a pihentető masszázst. Lehetővé teszi többféle masszázsmód kombinálását, amelyek kellemes pihenést és relaxációt biztosítanak. Emellett előkészíti a lábakat egy pedikűrös kezelésre.
Hő és buborék Hidromasszázsos lábfürdőnk vízmelegítővel (50C-ig) és buborékgenerátorral van felszerelve a közepén (nyomás 16 kPa). Mindkét funkció egyidejűleg aktiválható a be-/kikapcsoló gombbal. A forró víz növeli a relaxáció és a jó közérzet érzését.
Aromaterápia Ezzel a lábfürdős masszázzsal az aromaterápia többszörös előnyeit is élvezheti, mivel tartalmaz egy rekeszt fürdőbombák és sók, illóolajok stb. hozzáadására. Ideális a fáradt lábak hidratálására és megnyugtatására, puhává, pihentetővé és illatossá téve azokat.
10 görgők, nyomáspontok ez az összecsukható lábmasszírozó és lábfürdő 5 masszázsgörgővel rendelkezik lábanként. Ezek az ergonomikus görgők nyomáspontokkal rendelkeznek, amelyek a láb reflexológia természetes technikája alapján stimulálják a lábakat, számos jótékony hatással az egész testre.
Összecsukható, hordozható A lábpezsgőfürdőnk nagyon kényelmes és könnyen használható, 10 literes űrtartalommal és 500 W-os teljesítménnyel rendelkezik. Könnyű, összecsukható kialakításának köszönhetően bárhová könnyen magával viheti, és tároláskor kevés helyet foglal.
Anyag
TPE
polipropilén
Szín
Kék
Fehér
Típus Összecsukható lábfürdő
Modern kialakítás Ergonomikus
Kapacitás 10 L
Többfunkció 2-in-1
Tulajdonságok Infravörös melegítéssel és rezgésbuborékokkal melegítheti
1 Fülkék Fürdősó (nem tartozék)
Masszázs görgő
x10
Nyomáspontok
Hőfok max. 50 C
Presso máxima 16 kPa
Összecsukható Helytakarékos
Könnyű és kezelhető Könnyen szállítható és tárolható
elsődleges használat Megkönnyebbülés, pihenés és jólét
másodlagos használat Pedikűr előkészítése
Dugó típus F
Kábel hossza 160 cm
Teljesítmény 500 W
AC In 210-240 V / 50 Hz
Kb. méret összehajtva 38,5 x 11 x 37,5 cm
Kb. a méretek kibontva 38,5 x 22 x 37,5 cm

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 16 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "ÖSSZECSUKHATÓ LÁBFÜRDŐ GÖRGŐKKEL ÉS PEZSGŐFÜRDŐVEL FOOTOPY INNOVAGOODS" című hirdetést látja. (fent)