Betöltés...

Tekés-csúszdás játszó medence 435x213x117cm

Ár: 24.090 Ft

Egy hatalmas, színes felfújható játszótér a gyermekek számára érdekes látnivalókkal teli hely, amely tökéletes a forró nyári napokra.

Számos különféle látványosság közül választhatnak, beleértve a felfújható csúszda felfújható biztonsági szőnyeggel, csúszda, felfújható teke, vízgömböt árasztó víz, felfújható gyűrűk kúpok öntésére és felfújható kosárlabda kosár. Mindez több órás felejthetetlen szórakozást nyújt, és segít a gyerekeknek a vízhez való szokásban. Az egész készlet 0,27 mm vastag vinil anyagból készült, biztosítva a biztonságos használatot, a szilárd felépítés pedig több évszakon át is nagyszerű szórakozást nyújt.

 

A vonzó, sokszínű színek minden bizonnyal a szórakozásra ösztönzik a gyerekeket. A függő gömb alakú szökőkút lehetőséget nyújt a gyerekeknek lehűlni és szórakozni. Ahhoz, hogy a víz kifolyhasson belőle, azt egy kerti tömlőhöz kell csatlakoztatni. Egy speciális leeresztő szelepnek köszönhetően a szórakozás befejezése után nagyon egyszerűen és higiénikusan üríthetjük ki a medencét. 

Műszaki adatok:
- méretek: 435 x 213 x 117 cm
- anyag: PVC
- leeresztő szelep
- súly: 7,35 kg
- űrtartalom: 314 l
- ajánlott életkor: 2+

A készlet tartalma:
- 1 medence
- 1 csúszda
- 1 szökőkút
- 1 felfújható gyűrű
- 6 felfújható teke
- javító tapasz

Tovább
Tulajdonságok
 
Feladás dátuma: 2024.04.30
Eddig megtekintették 19 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Tekés-csúszdás játszó medence 435x213x117cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: