Betöltés...

Vadriasztó dupla sípos, autóra

Ár: 1.250 Ft

A dupla sípos vadriasztó kiváló megoldást nyújt azok számára, akik növelni szeretnék biztonságukat vadállatokkal sűrűn lakott területeken történő utazás közben. Ez a készülék választható átlátszó (színtelen) és fekete színben is, így könnyen illeszkedik bármilyen jármű dizájnjához. A vadriasztón található két síp duplázza a hangerejét, aminek köszönhetően a vadállatok már távolabbról is észlelik a hangot, ezáltal növelve a biztonsági távolságot.
A készülék egyedülállóan speciális hangot ad ki, amely csak 60 km/óra vagy annál nagyobb sebességnél aktiválódik. Ez a hang hatékonyan elijeszti az állatokat, csökkentve ezzel az állatokkal való ütközés kockázatát, így biztosítva Ön és utasai biztonságát.
A csomag tartalma két db vadriasztó sípot foglal magában, lehetővé téve, hogy a jármű minden oldalán hatékony védelmet biztosítson.
A dupla vadriasztó síp felszerelése egyszerű és gyors:
-Az első lépésben alaposan tisztítsa meg és zsírtalanítsa a kiválasztott helyet a járművön, ahol a vadriasztót szeretné elhelyezni.
-Távolítsa el a mellékelt kétoldalas öntapadós ragasztó védőrétegét.
-Ragassza fel a vadriasztót az előkészített helyre, lehetőleg az első lökhárítóra, menetiránnyal párhuzamosan, ahol a menetszél a legjobban éri.Ez a dupla sípos vadriasztó ideális választás azok számára, akik extra védelmet keresnek az állatokkal való ütközés ellen, különösen nagy sebességű utazások során


Tovább
Tulajdonságok
A hirdető: Kereskedés hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.06.03
Eddig megtekintették 65 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Vadriasztó dupla sípos, autóra" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: