Betöltés...

Valódi európai szintű jövedelem Bemutatkozik a Magyar Kedvez

Ár: 1.111 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A Magyar kedvezmény Kártya rendszere egy olyan Európai Uniós támogatásból megvalósuló projekt, mely ingyenes alternatívát kínál a jelenlegi fizetős vásárlói közösségek, kedvezmény kártyák, üdülési klubok és kedvezményes vásárláson alapuló multi-level hálózatok helyett.

A Magyar Kedvezmény Kártya segítségével valóban teljesen ingyenesen érhetsz el és használhatsz kedvezményes vásárlási, üdülési és wellness lehetőségeket, havi kiadásaidat jelentősen csökkentheted és valódi európai szintű, 1.000. 000 Ft feletti jövedelemhez juthatsz minden hónapban, mindössze pár óra munkával.

A Magyar Kedvezmény Kártya rendszere teljesen ingyenes, nincs semmilyen díjfizetés, vásárlás vagy értékesítés, mindössze annyi a dolgod, hogy ajánlod a Magyar Kedvezmény Kártya hálózatát másoknak is.

Regiz a
http://www.magyarkedvezmeny kartya.hu/1217441
Fontos! Ha a hirdetésre jelentkezve a hirdető pénzt kér előre (kiutazás, szállás stb. bármely címen), szakítsa meg vele a beszélgetést és jelezze az aprohirdetesingyen.hu csapatának. Lásd biztonságos vásárlás Ez a figyelmeztetés minden álláshirdetésnél megjelenik.(by admin)

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Salgótarján
Fizetés: Jutalék / Teljesítményarányos
A hirdető: Állást kínál (munkaadó)
Kinek: Fiúknak és Lányoknak
Szezon: Nyári
Diákmunkák: Otthon végezhető
 
Eddig megtekintették 567 alkalommal

Diákmunka rovaton belül a(z) "Valódi európai szintű jövedelem Bemutatkozik a Magyar Kedvez" című hirdetést látja. (fent)