Betöltés...

Asztali készlet 10 gyermek számára, Mancs őrjárat, születésnapi parti, karton, többszínű

Ár: 12.501 Ft

Description: Étkészlet 10 gyermek részére, Kölyök őrjárat/Mancs őrjárat, Születésnapi zsúr;

A születésnapi partik számára a "Puppy Patrol" eldobható étkészlet készlete kifejezetten a hősies kutyaszemélyzet kis rajongói számára készült. A készlet minden darabja kalandos és szórakoztató élménnyé varázsolja a születésnapi bulidat, takarítási stressz nélkül.

[Canine Crew ihlette design] Az edények készletét vidám és színes részletek és képek díszítik, amelyeket a hős kölykök világa ihletett. Minden darab elbűvöli és izgalommal tölti el a szereplőket, arra ösztönözve a gyerekeket, hogy használják képzelőerejüket, és érezzék magukat a csapat részének a születésnapi zsúrjukon.

[Élénk színek] A sárga, piros és kék vidám árnyalatai kiegészítik a készlet varázsát, és előtérbe helyezik a kölyökkutyák színpalettáját a Puppy Patrolban. Ezek az élénk színek vidámságot és szórakozást adnak minden partihoz.

[Eldobható] Az étkészlet minden eleme eldobható, ami rendkívül egyszerűvé teszi a parti utáni takarítást. Ez a készlet tökéletes születésnapi zsúrokhoz, ahol a kicsik igazi hősöknek érezhetik magukat az asztalnál, a szülők pedig anélkül élvezhetik a bulit, hogy aggódniuk kellene a takarítás miatt.

[Kalandos felek] A "Kölyök őrjárat" étkészletkészlet fejleszti a gyermekek képzelőerejét, és élvezik a kalandokkal és szórakozással teli partikat. Minden étkezés lehetőséget ad arra, hogy örömteli és szórakoztató pillanatokat éljen át barátaival és családjával.

[Felszabadító hősiesség] A Kiskutya őrjárat tagjaihoz hasonlóan ez a készlet is arra bátorítja a gyermekeket, hogy felfedezzék belső hősiességüket, és saját, mókával teli történeteket alkossanak. Ezzel az eldobható "kölyökőrjárat" készlettel a születésnapi zsúrokra minden gyermek igazi hősnek fogja érezni magát.
Történet / karakter:: Mancs őrjárat.
Szín:: Többszínű.
Terméktípus:: Szett.
Anyaga:: Karton.
Alkalom:: Évforduló.
Szélesség:: 22 cm.
Hossza:: 22 cm.
Súlya:: 250 g.
Kapacitás:: 260 ml.
Darabszám:: 81.
Forma:: Ovális.

Material:
Instructions:
Set:

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Asztali készlet 10 gyermek számára, Mancs őrjárat, születésnapi parti, karton, többszínű" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: