Betöltés...

Gömb LED fényfüggöny (108LED, USB, hideg fehér)

Ár: 4.590 Ft


Ez az egyedülálló függönyvilágítás 8 különböző világítási móddal rendelkezik, amely minden ablak, belső tér és akár kert egyedi dekorációját hozza létre. Különböző sorrendjük van, amelyeket a kábelhez csatlakoztatott vezérlővel lehet váltani. A lámpák az USB-csatlakozón keresztül kapják az áramot.
A készlet tartalmaz egy távirányítót 8 világítási móddal és egy be/ki kapcsolót, távirányítós fényerőszabályzóval is rendelkezik. Ezen kívül van benne időzítő, amivel lehetőség van olyan üzemmódra, mely 6 óra világítást 18 óra szünet követ, majd ismét 6 óra világítás.
A lámpák LED-es jellegéből adódóan sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos fényforrások, mert fényezéskor nem bocsátanak ki hőt. A 15 000 órától akár 35 000 óráig terjedő hosszú üzemidő is jellemzi őket. A dekoráció 108 LED-del rendelkezik, amelyek még a legsötétebb belső teret is megvilágítják, hangulatossá és hangulatossá varázsolják.
A fényfüzér IP44-es szabvány szerint vízálló, ami azt jelenti, hogy 1 mm-nél nagyobb átmérőjű idegen testek behatolása és minden oldalról vízpermet ellen védett. Tökéletes mind az ablakon, mind a kertben lévő lakásba, megvilágítva például a bejárati ajtót vagy a teraszt.


Jellemzők



Üzemmódok száma: 8
világos szín: hideg fehér
LED-ek száma: 108
vízálló osztály: IP44
tápegység: elektromos hálózat
Teljesítmény: 3,6W
feszültség: 230V / 31V
golyó átmérője: 8 cm
teljes hossza: 540 cm
fényfüggöny szélessége: 250 cm
jégcsap hossza: 95 cm
súlya: 0,464 kg
súly a csomagban: 0,637 kg


Csomag tartalma



lámpák
távirányító




Tovább
Tulajdonságok
Típus: Lakás
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Gömb LED fényfüggöny (108LED, USB, hideg fehér)" című hirdetést látja. (fent)