Betöltés...

Duplafalú rozsdamentes acél jégvödör készlet - fedővel, szűrővel, csipesszel-, és kanállal - 1,3 literes űrtartalom (BB-21159)

Ár: 11.990 Ft

Ön a hűtött italok rajongója? Ezután fel kell szerelnie készletét egy kiváló minőségű jégkockavödörrel. Tökéletes lesz bármilyen társasági összejövetel lebonyolítására, amikor nagyobb számú vendéget látunk otthon, és a lehető legjobban szeretnénk vendégül látni őket. A készlet tartós rozsdamentes acélból készült. A fedél és a vödör duplafalú, hogy a jég hosszabb ideig fagyott maradjon. Ideális jégkockák tálalásához, de használhatod egy üveg vagy doboz hűtésére is. Fogantyú van a vödör oldalára szerelve. A fogantyú ergonomikusan kialakított és kényelmesen fogható. A fedél rendkívül funkcionális, van benne egy zseb, amely lehetővé teszi a fogók tárolását. A készlet fontos kiegészítője egy szűrő, amely a jeget a vízréteg felett tartja. A készlet egy bárkanalat és jégfogót tartalmaz. Előnyei: űrtartalom 1,3 l multifunkciós  fedél fogótartóval szűrő kanál csipesz dupla falú rozsdamentes acélból zseb a fedélben a fogók számára ergonomikus fogantyú nagy készlet univerzális felhasználás Műszaki adatok:  - anyaga: rozsdamentes acél; űrtartalom: 1,3l; méretei: 20 x 14,5 cm; súly: 746 g; súlya a csomagolásban: 848 g.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Duplafalú rozsdamentes acél jégvödör készlet - fedővel, szűrővel, csipesszel-, és kanállal - 1,3 literes űrtartalom (BB-21159)" című hirdetést látja. (fent)