Betöltés...

Méhsejt alakú jégkészítő szilikon forma - hatszögletű jég készítő koktélokhoz, limonádéhoz, és más hűsítő italokhoz - 37 db-os forma (BB-21198)

Ár: 2.990 Ft

A rugalmas és hőálló szilikonból készült jégkockaforma könnyű eltávolítást tesz lehetővé a fagyasztás után. Az 37 méhsejt alakú lyuknak köszönhetően egyszerre nagy mennyiségű jégkockát készíthetünk. A szilikon forma tartós és praktikus, valamint a konyhába több fantáziát és rendhagyó ötletet hoz a különböző formák és színek révén. A forma hőmérsékletálló, így mosogatógépben, hűtőben és fagyasztóban is használható. Újrafelhasználható és könnyen tisztítható. A termék műszaki adatai: szín: szürke; anyag: szilikon; kockák száma: 37; méretek: 20,5 x 12 x 2 cm; súly: 110 g; csomagolással együtt: 123 g. Az előnyei közé tartozik, hogy egyszerre 37 jégkockát készít, könnyen tisztítható, mellékelve van a fedél, hőálló, az egészségre biztonságos anyagokból készült, rugalmas szilikon anyagból készült, könnyű eltávolítani az elkészített jégkockákat, könnyű tisztítás és használat, és lehetőség van a forma egymásra helyezésére a tárolás során. A termék jellemzői: egészségre biztonságos anyagokból készült fedél mellékelve rugalmas szilikon 37 db-os az elkészített jégkockák egyszerűen kiszedhetők könnyű tisztítás és használat Videó a termékről: https://www.youtube.com/shorts/BnYDAIHG0ik

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Party (szülinapi, stb.)
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Méhsejt alakú jégkészítő szilikon forma - hatszögletű jég készítő koktélokhoz, limonádéhoz, és más hűsítő italokhoz - 37 db-os forma (BB-21198)" című hirdetést látja. (fent)