Betöltés...

Karácsonyfa Talp Klasszikus

Ár: 9.990 Ft

Karácsonyfa talp Klasszikus

Szín: Fekete



Méretek

Külső talp átmérő: ~60 cm

Cső belső átmérő: ~6,5 cm

A Karácsonyfa Talp fémből (cikkszám: N30-KIE-038) kiváló kiegészítője lehet ünnepi dekorációnknak. Ez a talp egy praktikus és tartós megoldást kínál a karácsonyfa biztonságos rögzítéséhez.



A talpot a legjobb minőségű fém anyagból készítették, így garantáltan hosszú élettartammal rendelkezik. A szilárd és stabil tartókonstrukció révén a talp biztosítja a karácsonyfa szilárd rögzítését.



A karácsonyfa talp könnyen összeszerelhető és használható. Egyszerűen csatoljuk a talphoz a karácsonyfa törzsét, majd állítsuk be a megfelelő magasságot és rögzítsük a beépített csavarral. A talp beállítási lehetőségei lehetővé teszik, hogy különböző méretű és formájú karácsonyfákhoz is használható legyen. Ezáltal nem kell aggódnunk afelől, hogy a fánk esetleg kidöntené a fényűző dekorációnkat.



Flexibilitása és kiváló minősége nem csak a rögzítést, hanem a karácsonyfa karbantartását is megkönnyíti. A talpok kialakítása lehetővé teszi, hogy a fát egyszerűen távolítsuk el, amikor lejárt a karácsonyi ünnepének ideje. Nincs szükség speciális eszközökre a fák behelyezéséhez vagy eltávolításához, így időt és energiát takaríthatunk meg.



Az N30-KIE-038 Karácsonyfa Talp nem csak praktikus és tartós, hanem vonzó megjelenésű is. A fém talp kifejezetten karácsonyi hangulatot idéz, amivel még ünnepibbé varázsolhatjuk otthonunkat. Ez a karácsonyfa talp ideális választás minden karácsonyi dekoráció szerelmeseinek, akik az ünnepi fának kívánnak tartós és biztonságos tartókonstrukciót.



Összességében elmondható, hogy az N30-KIE-038 Karácsonyfa Talp fémből praktikus, kiváló minőségű és esztétikus választás, amely garantáltan hozzájárul a karácsonyi dekorációk sikeréhez. Kiérdemli a figyelmet azokban az otthonokban, ahol szeretik a minőséget és az igényességet a kivételes karácsonyi környezet kialakításához.

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 23 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Karácsonyfa Talp Klasszikus" című hirdetést látja. (fent)