Betöltés...

Set 6 Oglinzi Valuri Sticker Autoadeziv Decorativ pentru Baie Living si Bucatarie - Model Deosebit Premium 12 x 10cm, Original Deals

Ár: 12.170 Ft

6 db akril hullámtükrös készlet L méret (12x10cm/db) a falak és a ház szuper egyedi díszítésére!

 



 

Ultramodern tükörkészlet, amely 6 egyenlő darabból áll, amelyek többféle elrendezési és elrendezési lehetőséget kínálnak otthona falain.

 

Tapasztalja meg a belsőépítész szerepét, és alakítsa át szobáit igazi műalkotásokká, amelyek minden szemet vonzanak!

 



 

Az akril tükrök modern, nagyon praktikus és sokkal biztonságosabb alternatívát jelentenek a hagyományos tükörrel szemben.

Az általunk forgalmazott termékek a legmagasabb minőségű, 3 mm vastagságú, lézervágású és milliméteres pontosságú akril tükörből készülnek.

A tükör előlapján finom, átlátszó védőfólia található, amelyet a kívánt felületre ragasztás után el kell távolítani, hátul pedig 3M kétoldalas hajlítással rendelkezik, hogy bármilyen felületre könnyen és szuper ellenálló módon felszerelhető legyen.

 



 

A tükrök bárhol, mészre (falra), fára (bútorokra), fémre, műanyagra vagy a ház bármely más felületére ragaszthatók.

 

Az akril tükör:

17x nagyobb ellenállás és rugalmasság az ütésekkel és a mechanikai ütésekkel szemben, mint az azonos vastagságú és méretű klasszikus üvegtükör;

A súly kétszer kisebb, mint a klasszikus tükör.

Ugyanaz a jó visszaverődés, mint egy üveg tükör.

 



 

A tükör megvásárlása előtt ellenőrizze, hogy a szerelési felület egyenes-e, Ha a felület egyenetlen, a visszaverődés torzul.

 

 

Hozzon létre egyedi és eredeti tükröt!

 

Az alak a saját ízlésétől függ! A megjelenés szabadsága lehetővé teszi, hogy saját maga hozzon létre. egyedi és eredeti megjelenésű kompozíció. Változtassa meg a belső teret, és adjon neki gyönyörű új megjelenést.

 





 

JEGYZET:

-Kis vastagságának köszönhetően a tükör jól tapad anélkül, hogy leesne a falról. Erős rögzítőszalaggal van rögzítve, amely a tükör hátoldalán található.
-A terméken védőfólia található, amelyet használat előtt el kell távolítani .
-A bemutatott színeket szemléltető jellegűnek kell tekinteni - eltérhetnek a valódiaktól a monitor és a képfeldolgozási folyamat eltérő beállításai miatt, de a tükör tükröződése miatt is.

 

A dekoratív matricák szépítik a teret, és különleges levegőt adnak neki. 

Ezek a falmatricák olyan tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyeket nehéz megtalálni: könnyen lehúzhatók, eltávolíthatók (könnyen eltávolíthatók) és szabadon engedhetik fantáziáját.

 

 



 

A készlet 6 darab hullám alakú akrilüveget tartalmaz.

 

A tükör méretei:

Szélesség: 12 cm

Hosszúság: 10 cm

Tovább
Tulajdonságok
Típus: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Dekoráció rovaton belül a(z) "Set 6 Oglinzi Valuri Sticker Autoadeziv Decorativ pentru Baie Living si Bucatarie - Model Deosebit Premium 12 x 10cm, Original Deals" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Hasonló hirdetések