Betöltés...

Eladó sorházi lakás Ménfőcsanak Győrhöz közeli részén magáns

Ár: 26.300.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó sorházi lakás Ménfőcsanak Győrhöz közeli részén magánszemélytől

A 2003-ban épült nettó 94 m2-s belterülettel rendelkező, kétszintes sorházi lakás a mediterrán lakóparkban egyik csendes utcájában található. A 3 szoba + amerikai konyha nappalis lakás zárt kocsi beállóval és saját kis kertrésszel rendelkezik. Fűtése egyedi 3 éve cserélt kombi gázkazánnal történik, a hő leadók egyénileg szabályozható radiátorok. TV, internet beköthető, ADSL és Koax kábelek bevezetve a lakásba. Kerékpár tárolási lehetőség a ház saját kulccsal zárható tárolójában.
Elosztását tekintve a földszinten került kialakításra egy hatalmas amerikai konyhás nappali. A konyhához tartozik még egy kis kamra is. A nappaliból a kétszárnyas ajtókon keresztül a teraszra és házhoz tartozó kis kertbe juthatunk ki. Szintén a fölszinten kapott helyett egy külön mosdó helység wc-vel, és itt található a háztartási helység is ahová a mosógép is beköthető. Az emeleten 3 szoba és a fürdő található. A szobák laminált parkettával, a többi helység járólappal burkolt. Az udvarra néző szobához bepolcozott gardrób és egy kis erkély is tartozik. Minden ablak nyitható szúnyoghálóval felszerelt, a fürdőben épített tusoló és kád is található. A konyha-, kamra és wc ablak, illetve a terasz és az erkélyajtó is redőnnyel felszerelt. A fürdő 2 éve lett felújítva, egy éve pedig teljes festést kapott a lakás. Tárolásra alkalmas terület bőven található a lakásban, a háztartási helységben is van erre kialakított rész, de a felső szint feletti padlás is tetőszerkezetbe épített létrával megközelíthető. Közelben iskola, óvoda, több kisbolt, CBA, METRO, játszóterek, buszmegállók. Belváros kocsival 5-10 perc alatt megközelíthető.

Befektetésnek is tökéletes, a városrészen nagy az albérlet utáni kereslet.

Irányár: 26.3 MFt
Július 15 után megtekinthető, azonnal költözhető.

Érdeklődni;
Jancsóné Csizmadia Kinga
+36703855560

Ingatlanirodák kérem ne keressenek.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Győr
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Új építésű
Utca: Galgóczi Erzsébet
Telek nagysága (m2) : 100
Épület hasznos területe (m2) : 94
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 3054 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó sorházi lakás Ménfőcsanak Győrhöz közeli részén magáns" című hirdetést látja. (fent)