Betöltés...

Kállói út közelében 117 nm-es 3 félszoba+nappali+konyha-étke

Ár: 28.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Nyíregyháza Borbánya Kállói út közelében 117 nm-es 3 félszoba+nappali+konyha-étkezős dupla teraszos amerikai stílusú családi ház eladó. A házban két fürdőszoba, külön férfi wc, egy nagy nappali, amerikai konyha étkezővel, kamra és egy előszoba található. A nappali, az előtér és az amerikai konyhás étkező egy légtérben van, boltívvel elválasztva. A nagyobb fürdőszoba sarokkádas, és beépített mosdóállvánnyal van ellátva, a kisebb zuhanykabinos egy wc-vel és mosdóval. A külön wc-ben egy angol wc, egy piszoár és egy mosdó található. A ház a sok ablaknak köszönhetően világos, napfényes, a kertben hűvöset adó fákkal, növényekkel és kerti tóval együtt igazi, meghitt otthon. Fűtése gáz-cirkó és vegyes tüzelésű kazán a szobákban radiátor van, egyéb helyiségekben padlófűtés. A konyhában asztalos egyedi, fa beépített konyhabútor van, valamint beépített eszközök találhatók (Ariston gáztűzhely, és villanysütő, Bosch mosogatógép) melyek a vételár részét képezik. A kert szép, rendezett, kerti tó, kis konyhakert, épített kemence, filagória, szalonnasütő, több füves terület, szőlőlugas és különböző dísznövények, gyümölcsfák találhatók a telken. A házhoz tartozik egy 50 nm-es melléképület, ami ugyanúgy szigetelt, mint a főépület, és a víz-gáz-villany is be van vezetve. Négy helyiségből áll: nyári konyha, tároló (kulccsal zárhatók), a hátsó részében pedig még két, jelenleg nyitott helyiség. Ez az épület akár külön lakóházzá is alakítható. A garázs a ház alatt helyezkedik el a pincével együtt, összesen 60 nm-en. A ház környezetében (közvetlenül mellette, illetve a közelében is) új építésű házak vannak, és épülnek. Csendes, nyugodt, biztonságos környéken található. A Kállói út egy percre van autóval, gyalog 3-4 perc. Az út zúzottköves, rendszeresen karbantartják.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Nyíregyháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Kállói út közelében
Telek nagysága (m2) : 900
Épület hasznos területe (m2) : 123
Szobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 578 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kállói út közelében 117 nm-es 3 félszoba+nappali+konyha-étke" című hirdetést látja. (fent)



Információk

Hirdetést szeretne feladni?

Hirdetését feladhatja itt
  • Ingyenes: mindenkinek (így magánszemélyek és kereskedők is) ingyenesen hirdethetnek.
  • Látogatott Széles körű láthatóság 2009 óta.
  • 3 millió aktív apróhirdetés Ne maradjon ki Ön se a lehetőségből.
  • Egyszerű és gyors: Hirdetését egyszerűen és gyorsan feladhatja, pár lépésben.
  • Áttöltési lehetőség más hirdetési portálokra: A feladott hirdetést 4 további apróhirdetési oldalra áttöltheti.
  • Hirdetés kiemelése és automatikus frissítés: Opcionálisan kiemelheti hirdetését és biztosíthatja annak folyamatos frissítését.

Segítség és támogatás

  • Segítünk, ha elakadt: Felveheti velünk a kapcsolatot, vagy azonnali segítséget kaphat GYIK (Súgó) oldalunkon.
  • Tippek a hatékony hirdetés írásához
  • Árazási tanácsok: Javasoljuk adatbázisunk használatát a versenyképes ár meghatározásához
  • Biztonsági tippek

Felhasználói vélemények

  • Mit mondanak felhasználóink?: Olvassa el, milyen tapasztalatokat szereztek mások az oldalunkon történő hirdetésfeladás során.

Hirdetési kategóriák az ország összes településén

  • Országos hirdetési portál.

Tömeges hirdetés feladás

  • Ingatlanordáknak, webáruházaknak egyszerű árufeltöltés / hirdetés feltöltés. Ha sok albérletet vagy eladó ingatlant szeretne hirdetni, ha több álláshirdetést szeretne egyszerre feltölteni, vagy ha webáruházat üzemeltet, úgy ajánljuk hirdetés export, import szolgáltatásunkat