Betöltés...

Lakni és gazdálkodni? 2szoba+nappali Bag legjobb helyén

Ár: 13.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladni készülök a kis családi házamat. Fényképek az albumban! Budapesttől 25-30 perc autóval. Bagon a főúton van, 150 méterre a központtól (önkormányzat, coop-áruház, zöldséges). Mögöttünk van a templom, az általános iskola uszodával Kellemes távolságra található (kb. fél km-en belül) a művelődési ház és az óvoda, orvosi rendelő,gyógyszertár, valamint egyéb üzletek: lottózó, írószerbolt, vegyesbolt, gázcsere-üzlet, ruházati bolt. Az autópályához közelebb 2 benzinkút van. Reggelente negyedóránként, később óránként megy buszjárat Tura, Gödöllő és Budapest végállomásokra.
A telek 514 négyszögöl, a családi ház kb. 94 nm. 2 nagy szoba, nappali, előszoba, spejz, fürdőszoba nagy konyha, valamint a konyha alatt pince van, ahol a központi fűtés gázkazánja és a meleg vizet adó 80 literes villanybojler helyezkedik el. A melléképület 3 nagy helyiségből áll: 1.garázsként használható, 2. tároló, innen van a padlásfeljáró, 3.tároló, ez alatt külön zöldséges pince van. A főépületet és a mellék épületet egybefüggő tetőtér fedi, a két épületrész közti kb. 4 méter széles fedett részt mi kocsibeállóként használjuk.
Az ablakok kettő kivételével műanyag-, ill.fa hőszigetelt ablak. A bejárati ajtó hagyományos dupla ajtó. Itt is jól látszik a vastag külső fal.
https://www.facebook.com/…/Elad%C3%B3-cuccaim-csal…/photos/…
Mind a két szoba hajópadlós, az egyiken szőnyegpadló is van. A többi helyiség egyforma nagy járólappal lett lerakva. A nappali és a konyha kis boltívvel kapcsolódik, a szintkülönbséget 2 lépcsőfok egyenlíti ki.
Az épület a 60-70-es években épült, a falak és a szigetelés állapota ennek megfelelő. 1998 után folyamatosan lett felújítva a belső tér, a tető, teljes esőcsatorna-csere volt. Az ablakcserék 2013-15-ben zajlottak.
Festés-mázolás és néhány járólap kicserélése után (járólap van) beköltözhető.
A telken most különböző termő gyümölcsfák vannak, de van hely konyhakertnek, játszótérnek, grillezőnek is. Aki komolyabb kertészkedésben gondolkodik, az mintát vehet a szomszédokról: ők fóliasátorban termelnek eladásra. Saját ásott kút (most le van fedve) és saját fúrt is van a locsoláshoz.
Irányár:13,9 M.ft (minimálisan alkudható)
Érdeklődni telefonon lehet: e-mail-en
Megtekinthető egyeztetett időpontban, hétvégén.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Bag
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Szent Imre utca
Telek nagysága (m2) : 1820
Épület hasznos területe (m2) : 94
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Eddig megtekintették 626 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Lakni és gazdálkodni? 2szoba+nappali Bag legjobb helyén" című hirdetést látja. (fent)