Betöltés...

Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén

Újpéteritelepen eladó 57 nm-es önálló, körbe járható, összközműves 2 szobás családi ház 548 nm-es telken. A ház masszívan megépített téglaépület fa födémmel, cserépfedéssel. A nyílászárók fából készültek, akár azok is felújíthatók, mert nincsenek rossz állapotban, de festést igényelnek. A radiátorok régi típusúak, de kiválóan működnek. A villanyvezetékek rézből vannak. A meleg vizet villanybojler, a fűtést gáz- vagy vegyes tüzelésű kazán biztosítja. Helyiségei: beépített veranda 3 nm, előszoba 5,8 nm, konyha 8,7 nm, szoba 14 nm, szoba 20 nm, fürdő WC-vel 3 nm, spejz 3 nm, pince 9 nm. A ház folytatásaként épített, 2 helyiségből álló melléképület 18 nm, melyekbe 10 nm-es üvegezett verandáról lehet bejutni. A gázkazán és a vegyes tüzelésű kazán itt található. A ház jól alakítható, a melléképület és a veranda átalakításával akár 75-80 nm-re is bővíthető. Kialakítható plusz szoba vagy fürdő, mosókonyha, de amerikai konyhássá is alakítható. A telken gyümölcsfák, szőlő, diófa találhatók. A környék nyugodt, kertvárosias. Parkolás jelenlegi állapotában az utcán lehetséges, gépkocsi beálló nagykapu kialakításával a ház mellett megoldható, vagy garázs a telken építhető. A Nemes utca (166, 266, 84, 254 buszok) és a Kisfaludy utca (184, 284E buszok) pár perc sétával elérhető.
Ingatlanos segítségét köszönettel nem kérem.
Adatlap
Ár: 23.500.000 Ft
Település: XVIII. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Podhorszky
Telek nagysága (m2) : 548
Épület hasznos területe (m2) : 57
Szobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2017.03.19
Eddig megtekintették 127 alkalommal
A hirdető adatai
Hívja a hirdetőtTelefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

E-mail a hirdetőnekE-mail küldése a hirdetőnek:
*Az Ön neve:
*E-mail címe:
Telefonszáma:
*Az üzenet:
kód  *
* Kötelezően kitöltendő adat.


A hirdető összes hirdetése: M.Zoltán6
Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén
Lehetőségek
Megosztók

Családi házak rovaton belül a(z) "Alakítható 2 szobás kockaház Pestimrén" című hirdetést látja. (fent)Eladó használt és új építésű Családi házak!

Az Ingatlankereső segítségével rákereshet, hogy Tulajdonostól, vagy Ingatlanirodától szeretne ingatlant vásárolni. A családi házak rovatban Tulajdonosok, és Ingatlanirodák számára is ingyenes a hirdetés feladása.

TIPP: Családi házak vásárlása esetén javasolt a repedéseket megvizsgálni (Pl. alapozási hibára utalhatnak az alapokból felfutó 45fokos repedések).