Betöltés...

Gyönyörű panorámával rendelkező családi ház eladó!

Ár: 29.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Gyönyörű panorámával rendelkező, a Vértes lábánál elhelyezkedő családi ház és a hozzá tartozó présház tulajdonostól eladó.
A telek teljesen gondozott, füvesített és gyümölcsfákkal tarkított. Egy része termőföldnek van kialakítva, így annak is lehet használni a telek egy részét. A telek egybefüggő és ezzel a két ingatlannal rendelkezik. A telken még egy kisebb tyúkól, kis beállóval is található.
A ház alsó részén, előszoba, amerikai konyha, nagy spejz résszel, nappali (étkezővel), WC és fürdőkádas fürdőszoba található. A felső emeleten két és fél szoba és egy kisebb közlekedő helyezkedik el. A ház jobb oldalán egy külön bejáratú barkács műhely, a fedett terasz alatt pedig egy fáskamra található. A ház cserépkályhás, fa tüzelésű és két emésztőgödör oldja meg a szennyvíz elvezetést. Az ingatlanban gáz nincsen, PB gázpalackos főzési megoldás lehetséges. Víz és villany bevezetve és működtetve, egy plusz szivattyú került beszerelésre a víz még jobb minőségének érdekében.
A lenti présház 28 m2 alapterületű, ahol egy munkatér, egy kertigéptároló, egy kisebb méregraktár, pince és wc található. A padlás beépíthető!
Aki egyszer megnézi rögtön beleszeret ebbe a csodálatos tájba és ebbe a gyönyörű telekbe. Remek kikapcsolódáshoz és családoknak is egyaránt.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Csákvár
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Alsó-Haraszt u.87.
Telek nagysága (m2) : 4036
Telek beépíthetősége (%): 100
Épület hasznos területe (m2) : 83
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 1
Komfort: Félkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1175 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Gyönyörű panorámával rendelkező családi ház eladó!" című hirdetést látja. (fent)