Betöltés...

Akár 50%kifizetésétől Balatonhoz közel családiház eladó

Ár: 6.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
A lakóingatlan Felsőnyék keleti részén található. A Balatontól,konkrétan Siófok illetve a Tamási Termálfürdőtől 30km-re. A településnek ezen a részén lakóépületek vannak. Szilárd burkolatú úttal, rendezett környék, falusias jellegű családi házas beépítéssel. Kereskedelmi ellátás 1000 méteren belül,tömegközlekedés 60m.-en belül megtalálható. Az ingatlan gyalogosan és személy gépkocsival is könnyen megközelíthető. A telek téglalap alakú, 2400 négyzetméteres. Az ingatlan földszintes, oldalhatáron álló, hagyományos régi típusú felújított lakóépület. Mögötte melléképület(baromfi ól,disznó ól,garázs,olyan építmény mely kb.50négyzetméteres és műhellyé is alakítható akár vagy mezőgazdasági gépek parkolására is alkalmas,földbe ásott zöldség tároló pince,konyha kert,rengeteg gyümölcs fa található. Az ingatlan víz-, villany-, gázközműves; szennyvízülepítő az udvarban található. Az épület tégla falazatú, fa szerkezetű nyeregtető, cserépfedéssel, fűtése gázkonvektorral, vegyes tüzeléssel. Az ingatlanon konyha, spájz, wc, gardrób, nappali, két szoba, fürdőszoba(kádas+zuhanyzós) található. Össz. területe 100 négyzetméter. Tel:30 742 18 73 A faluban iskola óvoda van több bolt is üzemel.

A település közvetlenül erdők és dombságok veszik körül ,melyek kiváló kirándulási lehetőséget biztosítanak, a levegő kitűnő a a környék és a falu nagyon csendes.

A közvetlen közelben(5km) több horgásztó is található amelyek a horgászatot kedvelők számára kitűnő kikapcsolódási lehetőséget és időtöltést biztosítanak.

A munkába járás autóbuszokkal megoldott.
Irány ár:7500000ft

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Felsőnyék
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Kossuth
Telek nagysága (m2) : 2400
Épület hasznos területe (m2) : 110
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 475 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Akár 50%kifizetésétől Balatonhoz közel családiház eladó" című hirdetést látja. (fent)