Betöltés...

Kétszintes két lakásos családi ház Cinkota csendes utcájában

Ár: 41.900.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladásra kínálunk Budapest XVI kerületében, Cinkota központjához közel lévő az Állomás tér mögötti csendes utcában 488 négyzetméter alapterületű telken álló kétszintes két külön lakást magába foglaló jó állapotú masszív 4+2 félszobás dupla komfortos, gázcirkó fűtéses, műanyag és fa nyílászárókkal ellátott családi házat, pincével, garázzsal felszíni gépkocsi beállóval, elő-oldal és hátsókerttel.
A ház alsó szintje önálló családi házként az ötvenes évek végén épült,30-as tömör tégla falai kiváló alapot biztosítottak a későbbi 2002-ben történt 30-as ytongból készült felső szinti ráépítéshez. A tető szigetelt, hódfarkú cseréppel fedett, az ereszcsatornák jó állapotúak- karbantartottak.
A kert hátsó traktusában távirányítású ajtóval rendelkező tágas garázs, mellette tároló és műhely.
A ház alsó szintjén 2+1 fél szoba amerikai konyha, fürdő kapott helyet. A félszoba alatt pince húzódik.
Az amerikai konyha terasz kapcsolatos, hangulatos helyszíne lehet a családi étkezéseknek, családi összejöveteleknek, szeparáltsága ideális helyet kínál a pihenésre vágyó családtagoknak.
A konyhából az egybe nyíló szobák nyílnak és külön egy közlekedőn át a félszoba is megközelíthető.
A nagyobbik szobák egybe nyílóak, és a belső szoba közvetlenül kapcsolatos a fürdővel.
A fürdőszoba káddal szerelt. A földszinti helyiségek mindegyike ablakkal rendelkezik, világos napfénnyel telt belső tereket képezve.
Belmagasság 3 méter.
Nyílászárók műanyagok, padlóburkolat a konyhában és a fürdőben, a közlekedőben: járólap, a szobákban laminált parketta.
A felső szinti lakás tágas nappalija erkélykapcsolatos, a nappaliból nyílik a háló és a gyerekszoba, kis közlekedő vezet a fürdőbe (a fürdő káddal és zuhannyal is szerelt)
A nappaliból szintkülönbséggel alakították ki, a földszinti félszoba felett elhelyezkedő étkezős dupla ablakos, kertre néző konyhát. Az egyedi tervezésű konyhabútor tömör fa frontos igényes kialakítású, a konyhában a nappaliban, és a fürdőben a burkolat spanyol, magas kopás állóságú járólap, a szobákban laminált parketta. A belső nyílászárók kazettás tömör fa ajtók, harmonikus egységet képeznek a falak és a padlóburkolat színével.
A tetőtéri lakás belmagassága 2.67 méter
Környék: jellemzően családi házas beépítés található, ahol a zöldfelületi mutatók és ökológiai viszonyok relatíve kedvezőek, ám jelentős faállományával és nagy kiterjedésű parkjával a közeli Strandkert, kerületi szinten is jelentős zöldfelületi és településökológiai értéket képvisel.
Tömegközlekedés: mind az autós és kerékpáros közlekedés frekventált pontja mellett helyezkedik el. Itt válik ketté a Gödöllői és a Csömöri HÉV vonala, amelyek közvetlen kapcsolatot biztosítanak a várossal. A helyi buszközlekedés mellett a távolsági közlekedés tekintetében is fontos megálló. A Strandkert mellett P+R parkoló található, mintegy 50 autónyi befogadóképességgel, a 3-as út mentén futó kerékpárút pedig lehetőséget teremt a biciklis megközelítésre is. A területtől délkeleti irányban, mintegy 500

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: XVI. kerület
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Tervező
Telek nagysága (m2) : 540
Épület hasznos területe (m2) : 300
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 2
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 423 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kétszintes két lakásos családi ház Cinkota csendes utcájában" című hirdetést látja. (fent)