Betöltés...

Káván 120nm-es családi ház eladó áron alul

Ár: 6.500.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó áron alul Káva községében egy 120nm-es családi ház gyönyörű panorámával kedves szomszédokkal és ami nagyon sok ember számára fontos csak falusi emberek lakta ebbe a faluba mikor behajt kocsival nem fog csalódni a látványban!

A ház áll 3 szobából egy fürdő egy külön wc konyha spejz és egy hatalmas előtérből amiből ki lehet sok mindent alakítani mi nappalit szerettünk volna belőle de erre már nem került sor! Az állapota átlagos a kert telek kissé elhanyagolt sajnos mi is így vettük meg és még nem volt időnk helyre pakolni! Mi mért is adjuk el jöhet a kérdés hiszen 1 éve lakunk itt azért mert van egy "sérült" gyermekünk aki miatt ide költöztünk és miután feladtunk a másik helyen mindent derült ki hogy nem mehet mégsem ide ebbe az iskolába tanulni így szegény gyermekemmel jól kiszúrtunk mert naponta annyit utazik mint aki bejár dolgozni borzasztó fáradt bentlakás szóba sem jöhet a kis lelke miatt szóval muszáj volt döntenem! Az ár is azért ennyi és még alkudható mert nem évekig szeretnénk árulni ha ez lehetséges!
A házzal szemben egy gyönyörű madárcsicsergős erdő terül el ami azt hiszem megfizethetetlen nyugalmat áraszt magából! Jó levegő friss és üde nem szmogtól szennyezett levegőt szippanthat magába!
Állatok tartására ólak vannak a domb tetőn az ól tetejét tavaly újra rakatuk még egy kis renoválás van rajta! A nagy telek pedig alkalmas növények termesztésére de akár gyümölcsös is telepíthető!

Az utca lakosait tekintve megtalálhatja itt a fiatal az idős és a kisgyermekes család is a boldogságát és a társaságát közvetlen környezetünkben vannak óvodás korú gyerekek és idősebb nyugdíjas családok is!
A közintézmények ovi suli mind mind családbarát mert kevés a gyermek így hamar ki lehet alakítani a közvetlen viszonyt mindenkivel az oviba 23 gyermek jár jelenleg az iskola második osztályába pl ha jól tudom 16 gyermek jár! Bénye Káva iskolailag egybe van 1-3-ig itt Káván tanulnak aztán Bényén!
A falúban nagyon sok rendezvény van így a nyugdíjasok is könnyebben be tudnak illeszkedni az új környezetbe ha egy egy rendezvényen részt vesznek!
Ide nagyon sokan költöznek Budapestről és meszebről is akik az esetlegesen már felnőtt gyermekeikhez szeretnének közelebb lenni valamint sokan nyaralónak vásárolnak házakat főleg külföldiek!

Káva Monor városától 15km-re van Pilis városától 10km-re helyezkedik el Budapest 35-40km kiváló buszközlekedés ingázókat is figyelembe vevő menetrend!

Jöjjön el nézze meg és alkudozunk!

Csok FelvehetŐ használt lakás vásárlásra hitelt is megvárjuk ha az is kell mellé!

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Káva
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: József
Telek nagysága (m2) : 1500
Épület hasznos területe (m2) : 120
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 1372 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Káván 120nm-es családi ház eladó áron alul" című hirdetést látja. (fent)