Betöltés...

Sorházas családi ház Hajdúszoboszlón

Ár: 29.990.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Hajdú-Bihar megyében, Hajdúszoboszlón eladó egy 333 nm-es telken lévő sorházas családi ház. Az ingatlan 1988-ben épült, földszint + beépített tetőteres. Emeleten 2+2 szoba, fürdőszoba, WC, előtér konyhává alakítva. Földszinten boltíves ajtóval elzárt nappali, étkező, főzőfülke, fürdőszoba, WC, lépcsőfeljáró.
A lakóépület és garázs alapja és lábazata beton, felmenő falazata szilikáttégla. A földszint födéme vasbetongerendás, közte tégla béléstestek; a tetőtér födéme fagerendás, alul- felül deszkázva, padlástérben szigetelve. A ház fagerendás tetőszerkezetén cserépfedés van. Az épület fűtése konvektoros, de a földszinten cserépkályha is található. A meleg víz- ellátást gázbojler biztosítja.
A földszinten a helyiségek boltíves átjáróval vannak elválasztva. A földszinti konyhából nyílik az utólag kialakított kamra. A lakóépület mellett került kialakításra a szerelőaknás garázs, az utcára és a hátsó kertre nyíló kétszárnyas kapukkal. A hátsó kert alatt pince található, amire később épült egy könnyűszerkezetű, közművesített apartman. Az apartman kialakítása: egy légterű szoba-konyha, egy légterű fürdőszoba-WC és egy külön bejáratú spájz.
A családi ház összkomfortos. Mivel zsákutcában található, forgalma csekély, ideális gyermekes családok számára. A centrum 10 perc, a strandfürdő 15 perc sétával megközelíthető, ezért üdültetésre is kiválóan alkalmas.


Elérhetőség: Bordán Anita
Tel.szám: +36-70-378-3109

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Hajdúszoboszló
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Széchenyi
Telek nagysága (m2) : 333
Épület hasznos területe (m2) : 130
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 2
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Cserépkályha
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Eddig megtekintették 589 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Sorházas családi ház Hajdúszoboszlón" című hirdetést látja. (fent)