Betöltés...

Eladó családi ház Gencsapáti, Gencsapáti központjához közel

Ár: 59.900.000 Ft

Dinamikusan fejlődő településen, Gencsapátiban felújított ház várja új tulajdonosait. Az ingatlan 1009 m2-es telken helyezkedik el. Érdekessége, hogy még egy ház építhető a területre. Az épület 88 m2 nagyságú, rendkívül jó elosztású, tágas, világos terek jellemzik. Műszakilag és esztétikailag megújult ingatlanban kettő ideális méretű szobán kívül nappali, étkező, konyha, fürdőszoba került kialakításra. A házba érkezőket nagy méretű előszoba fogadja. A felújítás során a víz-lefolyó rendszer, villanyhálózat, fűtésrendszer, hideg-meleg burkolatok cseréje is megtörtént. Fűtéséről, meleg vízellátásáról Ariston kondenzációs kombi gázkazán gondoskodik, radiátoros hőleadással. Ablakai fokozottan hang-és hőszigeteltek. Bejárati ajtaja több ponton záródó, biztonsági ajtó. A beltéri ajtók is újak. Homlokzatára, lábazatára szigetelés került. A háztető is megújult, az ereszcsatornák is cserélve lettek. Az ingatlan azonnal költözhető. Ha bővebb tájékoztatást szeretne, vagy megtekintené az ingatlant, kérem keresse irodánkat.
Hitel ügyintézésben is állunk rendelkezésére. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 367917
Tulajdonságok
Település: Gencsapáti
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Gencsapáti központjához közel
Telek nagysága (m2) : 1009
Épület hasznos területe (m2) : 88
Szobák száma: 3
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.10
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Gencsapáti, Gencsapáti központjához közel" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat