Betöltés...

Kiskunlacházán, 80 méterre a Ráckevei-Dunától, ház el

Ár: 39.770.000 Ft

Eladó, Kiskunlacházán, a Sellő utcában, 80 méter távolságra a Ráckevei-Duna festői szépségű partjától, egy 95 négyzetméteres, 4 szobás kétszintes családi ház.
A ház fűtése gáz-cirkó, egész évben lakható, túl van a nyári nyaraló kategóriákon, összközműves, a melegvizet a cirkó-rendszer adja.. A telek mérete 375 négyzetméter. A Sellő utca csendes utca, csak az jár erre aki itt is lakik. A ház emeleti része néhány éve felújított, benne két szoba, WC, kézmosó. A padló parkettás. A nyílászárók modernek, műanyagok, minden hőtechnikai szabványnak remekül megfelelnek. A ház földszintjén nappali, konyha, zuhanyzós fürdőszoba. A ház világos, benapozott, ablakai nagyméretűek. A családi ház, vagy nyaraló alatt - mindkét célnak tökéletesen megfelel, - 20 négyzetméter pince is van. Parkolásra a kert ad lehetőséget, de az utca is csendes, békés, biztonságos.
Az esti kerti kiülős, beszélgetéseket, bográcsozásokat, egy a házhoz tartozó gloriett teszi meghitté, kellemessé. Az ingatlan kerítése egy éves felújított. A kert gondozásához fúrt kút áll az új tulajdonos rendelkezésére.Horgászási célokra lehet a környékben mindig stéget bérelni, - (meglehetősen olcsón,) - és csónak kikötésre is található lehetőség közeli távolságokon belül. A parton, az utcában lakók, polgárian, igényesen szocializáltak, kulturáltak, a hely magas presztizsűnek tekinthető. Az ingatlan, kiváló pihenési feltöltődési lehetőséget ad csendjével, madárdalos hajnalaival. A közelben, séta távolságon belül van kisbolt, de pár percre bicikli,- vagy autó úttal minden igényes életvitelhez szükséges infrastrukturális ellátottság a közelben megtalálható. A szerda, szombati piac Ráckevén, csónakkal elhajózva igazán kellemes napindító tud lenni.
Budapestre, a belvárosba a közlekedés kocsival körülbelül háromnegyed óra, tehát a távolság napi szintű bejárásra sem fárasztó. Kiskunlacházáról rendszeres buszjárat van Budapestre.
Ajánlom bárkinek, aki kellemes, csendes, igényes környezetben töltené hétvégéjét, vagy kiköltözne a város zajából.
Ezt a házat, a környezetet, látnia kellene! Nem bánná meg! Beleszeretős.
Tulajdonságok
Település: Kiskunlacháza
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Sellő
Telek nagysága (m2) : 375
Telek beépíthetősége (%): 2095
Épület hasznos területe (m2) : 95
Szobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
Extrák: Lokáció, csendes, világos, jó tömegközlekedés, igény
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 42 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kiskunlacházán, 80 méterre a Ráckevei-Dunától, ház el" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: ben marcato