Betöltés...

Eladó családi ház Székesfehérvár, Öreghegyen csendes zsákutcában

Ár: 98.200.000 Ft

H-004043. Öreghegy frekventált részén, csendes zsákutcában, 623 m2 –es összközműves jó adottságú, telken, stabil szerkezetű, sok lehetőséget magában rejtő, 180 nm-es, 2 szintes, nappali + 4 szoba elosztású családi ház, 2 állásos garázzsal eladó.

Az ingatlan Öreghegy központi részén csendes zsákutcában helyezkedik el, közelben iskola, bolt, étterem, orvosi rendelő és egyéb más szolgáltatások vehetők igénybe. Belváros és az M7 autópálya is pár perc alatt elérhető.


Az épület Porotherm 38 tégla falazattal épült, a tető fedése Bramac cserép. A nyílászárók 2 rétegű üvegezésűek, redőnnyel ellátottak. Burkolatok magas minőségű járólap illetve laminált padló.
A kialakítását tekintve: pince+ földszint+ tetőtér elosztású.

A földszinten 130m2 előszoba, tágas közlekedő, étkező +konyha spájzzal, 1 nappali szoba+ 1 dolgozó szoba, háztartási helyiség/ mosókonyha, fürdőszoba, wc , fedett terasz, 2 állásos garázs közvetlen bejárattal a házba.

a tetőtéri szinten: 50 m2 , előtér, 3 szoba, a fürdőszoba wc-vel és egy kb.20m2-es tároló található.

A ház alatt a pince szint 33m2, kapott helyet, ahol az egyik részen helyezkedik el a kazán (2022-es) és a gépészet, ami jelenleg a ház fűtését biztosítja radiátoros hőleadással. Valamint amiről a melegvíz ellátás történik. A másik felében egy tárolórész kapott helyet. Másodlagos fűtésként a földszinten egy fatüzelésű kandalló került beépítésre.

A telek körbe kerített, a bejutás széles kapu keresztül történik. Távvezérlésű a garázsajtó. Az öntözésről egy kút gondoskodik. A kertben hangulatos, örökzöldekkel, disznövényekkel telepített.

A ház adottságainak, fekvésének köszönhetően a tetőn napelemek is elhelyezhetők, melyek tovább csökkentik a ház amúgy sem magas rezsiköltségét, a beruházást akár pályázat útján is lehet finanszírozni.
A vásárláshoz, a jelenleg aktuális családok „használt” otthonteremtésére vonatkozó összes támogatás igénybe vehető (CSOK + Jelzáloghitel, Babaváró kölcsön)

Eladási irányár: 98,2 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For english information please send a message. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366142
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Öreghegyen csendes zsákutcában
Telek nagysága (m2) : 623
Épület hasznos területe (m2) : 180
Szobák száma: 4
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 46 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Székesfehérvár, Öreghegyen csendes zsákutcában" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat