Betöltés...

Eladó családi ház Érsekcsanád, Dózsa György út

Ár: 48.900.000 Ft

Gyere be a házba, nézz szét, és szeress bele :D
Ezt a házat megközelítőleg havonta 30.000 Ft ból fűtik ki!

Érsekcsanádon, a Dózsa György út mellett 965 nm telken 175 nm -es két szintes családi ház eladó. A ház 1982-ben épült minőségi anyagokból igazi szakemberekkel. Kelet-Nyugat tájolása miatt az égbolton vándorló nap az ingatlan belső tereit a nagy 3 rétegű új műanyag ablakokon keresztül maradéktalanul feltölti napfénnyel. Az összes nyílászáró ki van cserélve. A ház belső részei a jó elgondolású tereknek köszönhetően praktikus környezetet teremtenek a mindennapok számára.
Az alsó szinten található előszoba, konyha, étkező, spájz, nappali, tusolós fürdőszoba, valamint külön wc. Minden helység különálló egyik sem nyílik a másikból.
Az emeleten egy előtér, 2 utcafronti és 2 udvarra néző szoba, kádas fürdőszoba és wc, valamint erkély lett kialakítva. A földszinten 25 nm-s szekcionált elektromos kapuval ellátott utcáról nyíló házkapcsolatos garázs található, ahol a falak melletti polcrendszerekkel együtt is kényelmesen el lehet férni. Az üvegtetővel fedett előszobából lehet kimenni a fedett teraszra, ahonnan a szépen parkosított udvarra nyílik kilátásod.
Az udvaron a ház mögött tároló helységek, állat tartására alkalmas hely és egy kis konyhakert is található. A ház fűtéséről központi fűtés gondoskodik, aminek a hőjét egy gázkazán biztosítja. A háztartási melegvíz ellátásáról gáz és villanybojler is gondoskodhat.
A ház északi és nyugati oldala hőszigetelő rendszerrel van ellátva. A nyeregtetőn jó állapotú pala héjazat található. A házban a szinteket vasbeton födémzet tagolja. A tetőtér igény szerint beépíthető. A legfelső szinten utólagosan kialakított 20 cm szigetelés található. A másodlagos hőszabályzásról, és az energiahatékony működtetésről a ház központi helyén található nagy teljesítményű split klíma gondoskodik.
Az ingatlanra 7,5 millió falusi CSOK, valamint CSOK + hitel is igénybe vehető. Ha elképzeléseidet utólagosan meg kívánod valósítani akkor a falusi CSOK feljutásra további 7,5 millió forrást is biztosíthat.
Az ügylet lebonyolításához szükséges összes magyar bank teljes palettájának hitelügyintézésével, valamint teljes jogi, földhivatali, biztosítási és ingatlan felújításai kivitelezésihez szükséges szakértő munkatársak teljes palettájával állok rendelkezésedre.
Nálam a bankok és a biztosítók érted versenyeznek :D
Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.

Amennyiben a babavárót, a falusi CSOK ot, a CSOK + és a felújításra felhasználható CSOK ot is igénybe veszed, akkor mindösszesen 46.000.000 Ft is visszanemtérítendő támogatássá válik számodra.
A pontos feltételekért keresd a hitelhekkert :D tel: 06703272201 e-mail: hitelhecker@gmail.com ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365747
Tulajdonságok
Település: Érsekcsanád
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Dózsa György út
Telek nagysága (m2) : 900
Épület hasznos területe (m2) : 200
Szobák száma: 5
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.20
Eddig megtekintették 29 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Érsekcsanád, Dózsa György út" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat