Betöltés...

Eladó családi ház Pestrerzsébeten

Ár: 63.900.000 Ft

ÁRCSÖKKENÉS!!!

Tudnivalók az ingatlanról:

Önálló családi ház, 2 szoba, étkező, fürdő szoba és még egy külön WC található benne. 10 éve élünk itt a családommal azóta folyamatosan fejlesztjük, gondozzuk, felújítjuk a házat. Röviden a felújítások:

(villamoshálózat: mindenhol rézvezetékek, hőszigetelés: homlokzaton 10 cm EPS, födémen 25cm üveggyapot/5 cm lépésálló EPS pakoláshoz, vízvezetékek műanyagra cserélve, ablakok (a WC/kamra/tárolókat kivéve - pici ablakok) műanyag nyílászárókra cserélve, utca fronton (2 nagy szoba, bejárati ajtó) 3 rétegű üvegezés, többi helyen 2 rétegű üvegezés. Bejárati ajtó extra megerősítéssel 2 zárral szerelt. Ablakokon redőny és szúnyogháló. Riasztó is van.

A ház nagyon praktikus elrendezésű, körbejárható, világos. Az utcafronti bejáráton kívül a hátsó kertbe a konyhából is ki tudunk menni, itt terasz is van.

A ház teljesen elektromos, gáz a telekre sincs bevezetve. (nappali áram: 20/25/20A , éjszakai áram: 3x16A ). A fűtés szobánként külön termosztáttal ellátott elektromos fűtőtestekkel van megoldva (hőtárolós kályhák (éjszaki áram) indukciós radiátor, hűsugárzó (nappali áram). Nagyon kényelmesen pratikusan, szabályozható szobánként külön-külön.

Az egyik nagy szobában van egy 3,5kW-ot hűtő/fűtő klíma (Daikin) - simán lehűti a két nagy szobát, akár étkezőt is.

Konyha 3 éve IKEA bútorokkal felújított, kiváló állapotban van. Tágas, mi étkezőnek is használtuk. Konyhából nyílik egy kamra helység is. Fürdőszoba 5 éve lett felújítva, kis WC ebben az évben.

A ház körüljárható. Autóbeálláshoz ponyvagarázs található a kerten belül (úszókapus behajtási lehetőséggel) - akár még egy autó is befér a kertbe. Az épület mögötti kertrész teljesen zárt, szomszédok sem látnak be, kényelmes, intim saját tér mindenfajta kerti tevékenységre alkalmas.

Van egy száraz 26nm-es pince a teraszról közelíthető meg (padlásfeljáróval közös ajtón. (2 helységből áll - akár műhelyként is berendezhető: víz, villany van lent.), a padlástérben pakolásra alkalmas területet alakítottunk ki (kb 40 nm), de akár be is építhető - hatalmas a tetőtér)

Infrastruktúra kiváló 2-300 méteren belül minden megtalálható (buszmegállók: 151, 123, 99, 224), gyógyszertár, óvodák, iskola.

Kert rendezett, füvesített, növényekkel ültetett, ápolt, kerti csap, kis homokozó is van, grillezni, kertészkedni kiválóan alkalmas. Az idős szomszédok kedvesek, rendesek, segítőkészek.
Ideális családi otthon gyermekekkel is!
Tulajdonságok
Település: XX. kerület
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Nagysándor József utca
Telek nagysága (m2) : 358
Épület hasznos területe (m2) : 84
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 1
Komfort: Komfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: klíma
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2024.03.03
Eddig megtekintették 43 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Pestrerzsébeten" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: ZCSABA