Betöltés...

PÉCEL IGÉNYES KÖRNYÉKÉN, 2 LAKÁSSÁ ALAKÍTOTT CSALÁD

Ár: 79.900.000 Ft

Csak az iroda kínálatában!
AZ UTCÁBAN IGÉNYES, ÖSSZETARTÓ LAKÓKÖZÖSSÉG ÉL!

BUDAPEST HATÁRÁBAN, PÉCEL ÓVÁROSI részén, családi házas ZÖLDÖVEZETBEN ELADÓ egy 687 nm, 2 bejáratos SAROKTELKEN LÉVŐ, 2 SZINTES, jelenleg KÜLÖNÁLLÓ 2 LAKÁSKÉNT használt ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ garázzsal, autóbeállóval!

A 47 méter hosszú kőlábazatos kovácsoltvas kerítéssel határolt ingatlannak egyedi hangulatát adja a gyönyörű színű vadszőlő, - amely nem tesz kárt a vakolatban, - az épületet körbeölelve, kellemes árnyékot is biztosít.

A ház 2 önálló ÖSSZKOMFORTOS szintje KIVÁLÓ ALAPRAJZI ADOTTSÁGÚ, bejáratai a KERT felől külön - külön, vagy akár BELSŐ LÉPCSŐHÁZBÓL nyílóan is megközelíthetőek, így több GENERÁCIÓ együttélése is szeparálható, de az ÖNÁLLÓ hasznosítása is lehetséges, vagy akár, több lakássá is alakítható.

Az ingatlan összesen 196 nm, jelenleg 7 szobával kialakított.
Elosztása az alábbiak szerint:
- a 98 nm külön bejárattal rendelkező EMELETI szinten, a PANORÁMÁS kilátású NAPPALI, 4 különnyíló HÁLÓSZOBA, ablakos, étkezős KONYHA, tágas, ablakos FÜRDŐSZOBA, - káddal és zuhanyzóval - mellékhelyiség, előszoba, közlekedő, beépíthető, bővíthető 30 nm padlástér került kialakításra,
- a 98 nm, szintén külön bejárattal rendelkező FÖLDSZINT, napfényes 2 SZOBA, ablakos KONYHA, ablakos, akár félszobának is használható TÁROLÓ/KAMRA, ablakos FÜRDŐSZOBA, tágas, ablakos előszoba elosztású.

A ház alatt 25 nm pince, valamint a telken egy önálló 40 nm melléképület helyezkedik el, amely garázs + tárolóként hasznosított.
Az épület folyamatosan karbantartott, az alsó lakása 45 cm falazattal 1938 évben, a felső lakása 30 cm falazattal 1978 évben épült, gázkonvektor fűtéssel, új villanybojlerekkel, klímával felszerelt.
A kertben gyümölcsfák, diófa, fenyő, 12 méter mélyre ásott kút biztosíthatja a locsolást.

Az ingatlan KÖRNYEZETE csendes, KULTURÁLT, levegője TISZTA, PANORÁMÁS kilátása a Gödöllői dombság, Apáca – dombra nyílik, erdős ZÖLDÖVEZET határolja.

Megközelítése, infrastruktúrája kiváló! A 8 perces sétatávolságra lévő megállóból a 484-es busz, 30-35 perc alatt, a 169E busz 45 perc alatt az Örs Vezér terére érkezik, a vasútállomás 15 percre található a Keleti pályaudvar egy órán belül elérhető.
Gyalogosan 350 méterre óvoda, 800 méterre általános iskola található, a közelben a Ráday kastély, a Péceli Sportpálya, a Tulipános lovasudvar, a The Club Fitness&Gym, és a KIRÁNDULÁSI, bevásárlási lehetőségek is adottak.

Bármikor fogadom hívását, amennyiben nem lennék elérhető, visszahívom!
Hivatkozási szám: 2125
https://innovacioingatlan.hu/ing...
Tulajdonságok
Település: Pécel
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Felsősor
Telek nagysága (m2) : 687
Épület hasznos területe (m2) : 196
Szobák száma: 3
Félszobák száma: 4
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.19
Eddig megtekintették 113 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "PÉCEL IGÉNYES KÖRNYÉKÉN, 2 LAKÁSSÁ ALAKÍTOTT CSALÁD" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Innováció Ingatlan