Betöltés...

Válassza Ezt Az Igényesen Felújított Otthont Csodálatos

Ár: 119.000.000 Ft

Mosonmagyaróvár mosoni városrészében, csendes kertvárosias övezetben kínálom Önöknek ezt a csodálatos otthont. A családi ház a ’70-es években épült “tipikus kocka ház” melyet jelenlegi tulajdonosa 2022 folyamán teljeskörűen felújított. Csak a főfalak maradtak meg, az aljzatbetont is visszabontották, újra betonozták majd a ház új beosztást kapott és új tetőt is. Ekkor cserélték a fűtésrendszert, a villamos hálózatot is. Az udvar is tereprendezésen esett át, parkosították és térkövezték. Területén süllyesztett grillező helyiséget alakítottak ki. A ház homlokzata szigetelt. A tetőt és a szerkezetet is cserélték. A lakóház alapterülete 117 m2 a fedett terasz területe 34 m2 a hozzá tartozó telek pedig 1150 m2.

A LAKÓHÁZ HELYISÉGEI: tágas előszoba, 3 szoba, nagyméretű nappali/amerikai konyha/étkező helyiség, kádas és zuhanyzós fürdőszoba wc-vel, külön wc helyiség valamint a bejáratról nyíló üveges fedett terasz.

A konyha minőségi beépített bútor, a gépek energiatakarékosak. A házban mindenütt energiatakarékos ledvilágítás van. A nyílászárók műanyagok, elektromos redőnyökkel és szúnyoghálókkal felszerelve. A fűtés gáz/cirkó fűtés. A ház egy része alatt pince található ahol a kazán is van. Az udvar rendezett, a bejárati kapu elektromos. A telek területén több autó parkolására kényelmesen kialakított térköves parkoló van. Az öntözés kútról megoldott. A ház közvetlen közelében minden fontos intézmény megtalálható. 1 utcányira patika, orvosi rendelő, iskola, üzletek és piac. Remek lehetőség többgyermekes családoknak, illetve olyan családnak aki szeretne újszerű minőségi otthont, de nem szeretne a felújítás fáradalmaival bajlódni. Ára: 119.000.000.- forint. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a +3670/629-2036-os telefonszámon, vagy az office@rajka-reality.sk illetve rajkarajingatlan@gmail.com e-mail címeken. Ha Önnek hitelre vagy CSOK-ra van szüksége, díjmentesen segítek az ügyintézésben is!
http://www.rajkaraj.hu/property/...
Tulajdonságok
Település: Mosonmagyaróvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: IRODA
Telek nagysága (m2) : 1150
Épület hasznos területe (m2) : 117
Szobák száma: 3
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Gázfűtéses
Ingatlan állapota: Felújított
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: A hirdető közvetítői ajánlatot is meghallgat!
 
Feladás dátuma: 2024.03.19
Eddig megtekintették 113 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Válassza Ezt Az Igényesen Felújított Otthont Csodálatos" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Rajka Raj Kft