Betöltés...

Vállalkozásra is alkalmas, kiváló állapotban lévő, négy szobás családi ház nagy telekkel, Balatonszabadi faluban.

Ár: 75.000.000 Ft


Vállalkozásra is alkalmas, kiváló állapotban lévő, négy szobás családi ház nagy telekkel, Balatonszabadi faluban. Ezt kínálja megvételre a LIDO HOME ingatlan iroda. Balatonszabadi ebben a régióban az egyik legdinamikusabban fejlődő település, a központban található több élelmiszerbolt, iskola, óvoda, posta, orvosi rendelő, étterem stb., ezáltal minden adott a kényelmes, mindennapos élethez. Az eladásra kínált ingatlan 4.460 m2-es telken található, a lakóépület 133 m2 alapterületű. Ennek folytatásában gazdasági illetve ipari tevékenységre is alkalmas épületek vannak, összközműves, ipari árammal, fúrt kúttal ellátva. Adottságai miatt kisebb vállalkozás beindítására vagy akár állattartásra is lehetőség nyílik, de remek választás azok számára is, akik nyugalomra, csendes környezetre vágynak. A kellemes hangulatot a házat körül ölelő örökzöldek és a kora tavasztól egészen nyár végéig a szivárvány minden színében pompázó virágoskert biztosítja.
A ház 1997-ben épült, a telek igény szerint akár leválasztható is lehet, s a hátsó részre még egy ház felépíthető. Az ingatlan állandó lakásra kiváló, bár nyaralónak is megfelelő, hisz a Balaton csak 7 km-nyire található.
Ezen az ingatlanon túl mintegy 4.000 egyéb ingatlant is ajánlunk a Balaton partján. Hívjon telefonon, vagy küldjön e-mailt arról, hogy pontosan mit is keres?
Amennyiben a Balatonszabadiban lévő családi ház, vagy a kínálatunkban található egyéb ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon telefonon.
- Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégánk díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel segít Önnek!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!
Tulajdonságok
Település: Balatonszabadi
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 4460
Épület hasznos területe (m2) : 133
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.04.24
Eddig megtekintették 124 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Vállalkozásra is alkalmas, kiváló állapotban lévő, négy szobás családi ház nagy telekkel, Balatonszabadi faluban." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Lidohome Siófok