Betöltés...

Kismaros Börzsönyligeten szép erdei ház eladó

Ár: 58.000.000 Ft

A béke és nyugalom - erdőben egy ház…
Most tulajdonosa lehet a lenyűgöző Dunakanyarban Kismaroson, Börzsönyligeten ennek a csodálatos belterületi összkomfortos kétszintes családi háznak.
A házhoz egy kellemes, erdős, romantikus hangulatú helyen közelíthetjük meg, a népszerű Gálhegyi útról.
Az ingatlan 90 nm-es, dél-nyugati tájolású, erdei környezetű, hiszen a kertben hatalmas ősfák nyújtanak árnyékot és friss levegőt. A ház két szinten nyújt kényelmes életteret. Építése könnyűszerkezetű alapból történt, ami kívül-belül szigeteléssel ellátott. Az elmúlt években felújításra került kompletten a fürdőszoba, új burkolatokkal és vezetékekkel, padlófűtéssel; az előszoba és a nappali előtetője.
Hangulatos berendezésével garantált a nyugalom és a pihenés. Az alsó szinten található egy nagy szinteltolásos amerikai konyhás nappali, egy körbe üvegezett nappali, kilátással az ősfás kertre fedett terasszal, egy hálószoba és a fürdőszoba. Az emeleten galériáról nyíló két hálószoba illetve egy erkély van. A galériáról a lenti nappaliba látunk le. A ház melegét egy nagyon szép cserépkályha, energiatakarékos panelfűtések, falfűtések biztosítják.
Nagy teraszáról ücsörögve szívhatjuk a friss levegőt, csodálhatjuk a fenyőket, az erdőt, ahonnan a vaddisznók és őzikék néha előbújnak. A kert 1051 nm-en bekerített, parkosított, kerti csappal, különféle díszbokrokkal, grill partikhoz egyaránt alkalmas bográcsozó hellyel. A kertben két autó részére kialakított fedett gépjárműtároló van, ezen kívül egy tágas műhely és a ház alatt kamra található.
A környéken szinte mindenhol laknak. Megközelítése a házig végig aszfaltos, majd kevés murvás utcában történik. Gyalog 15-20 percre van a buszmegálló, autóval a központ és a vasútállomás 5 percre elérhető. A településen van minden, ami a napi életvitelhez szükséges. Ovi, isi, orvos, fogorvos, gyógyszertár, posta, hivatalok, boltok, pék, virágos, és a víz szerelmeseinek a Dunapart is könnyen elérhető. Kirándulási, túrázási lehetőségek helyben elérhetőek, illetve a Királyréti kisvasút is elérhető innen, ami átszeli a Börzsöny egy részét. Megtekintési időpontért hívjon bizalommal.
HZ013796
Tulajdonságok
Település: Kismaros
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: csendes
Telek nagysága (m2) : 1051
Telek beépíthetősége (%): 30
Épület hasznos területe (m2) : 90
Szobák száma: 5
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Egyéb anyagból készült épület
Extrák: erdő
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.02.12
Eddig megtekintették 202 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Kismaros Börzsönyligeten szép erdei ház eladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: erdeit