Betöltés...

Eladó 650 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd Érdliget

Ár: 250.000.000 Ft

Érdliget legszebb részén, csendes utcában eladó, egy 15 apartmanból álló, 650m2-es, 4 szintes, 7 teraszos, impozáns villa. Az egyedi tervezésű és magas színvonalon kivitelezett épület, egy 1779m2-es, gyönyörűen parkosított területen áll. Korábban vidéki, családi rezidenciaként hasznosították, így könnyen visszaalakítható egy család különleges otthonává. Jelen állapotában azonban kiváló és egyedülálló befektetési lehetőség, hiszen a 15db, önálló, 1-2-3 szobás, konyhás, fürdőszobás apartmanoknak köszönhetően, a lakások rövid vagy hosszú távú kiadásával, szállodaként vagy akár egyéb szállóként is hasznosítható, kimagasló profittal és megtérüléssel! Az apartmanok önálló energiamérőkkel rendelkeznek. A fűtésüket skandináv, elektromos, energiatakarékos fűtőpanelek biztosítják, a melegvíz ellátásról, a zuhanyzós fürdőszobákban elhelyezett, elektromos bojlerek gondoskodnak. Parkolásra a zárt, távirányítóval működtethető elektromos kapuval védett udvarban van lehetőség. Az ár nettó, az áfát nem tartalmazza, ugyanakkor céges vásárlás esetén fordított áfára van lehetőség, így az áfát még megelőlegeznie sem kell!

Az utca újonnan aszfaltozott, sétatávolságra egy csodás park, üzletek, éttermek, gyógyszertár, iskola, óvoda. Az érdligeti vasútállomás 750 méter, a buszmegálló 1-2 perc sétával elérhető. A főváros több irányból is megközelíthető: 6-os, 7-es főút, M6, M0-s autópálya szintén pár perc alatt elérhető.
Az OTP Bankcsoport teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciókat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.
Tulajdonságok
Település: Érd
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Érdliget
Telek nagysága (m2) : 1779
Épület hasznos területe (m2) : 650
Szobák száma: 30
Félszobák száma: 10
 
Feladás dátuma: 2024.05.15
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 650 nm-es Újszerű állapotú Családi ház Érd Érdliget " című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Érd Otp Ingatlanpont Póder Ildikó