Betöltés...

Vác mellett a Cserhátnál autentikus parasztház elladó

Ár: 32.000.000 Ft

AUTENTIKUS parasztház a Cserhát egy kis településén!

Pest megyében, Váctól 20 percre, TÁJVÉDELMI KÖRZET szomszédságában, a Cserhát lábánál, egy kis községben, Csőváron eladó egy 100 nm-es, hagyományos építésű gangos, tornácos parasztház. A ház tájba illeszkedően, századfordulós építésű fagerendás födémmel, kő alapokon vályogból épült, 60 cm vastag falakkal, lakható, de felújítandó állapotú. Az ingatlan egy csendes utcában helyezkedik el, a telek méretét illetően ami 2298 nm-es, két utcát köt össze. A telek felső szakasza olyan, mint egy hatalmas park, nagy fákkal, ahonnan csodaszép panoráma nyílik a falura és a szembeni fennsík gerincére.
A házba belépve egy hagyományos konyha-étkezőbe, majd jobbra is és balra is nyíló szobába léphetünk. A tornácról külön nyílik a kamra és az istálló is, mindkettőből kialakíthatóak plusz szobák, és egyéb helyiségek. A fűtése hagyományos cserépkályhákkal történik. Az áram be van kötve az ingatlanba, a vezetékes víz nincs bevezetve a házba, de ott van közvetlen a ház sarka mellett a vízóra és a csatorna is. Ásott kút is van. Ezen kívül az udvaron található továbbra egy különálló nyári konyha, egy nagyobb méretű füstölő-kemence is, amiben kenyeret és pizzát is lehet sütni. A ház további hátsó részén egy fagerendás nyitott előkészítő van, onnan lehet felmenni a padlásra, és lemenni a kőből rakott borospincébe is. A ház háta mögött egy kisebb kis tégla házikó is épült, amit babaháznak, játszóháznak is lehet használni. A telek nagysága további kényelmi szempontokat is lehetővé tesz, pl. medence kialakítása, állatok tartása, alkotó műhely kialakítása, vagy egy újabb ház építésére is alkalmas lehet, illetve akár meg is lehet osztani, mivel adott a két utcára nyílási lehetőséggel.
A közelben kényelmes sétával könnyen elérhetjük a Vár rom területét, egyéb természetvédelmi területeket, halas tavakat, vadászati területeket, a falu közepét is. A közlekedés rövid úton elérhető, Váctól 20 percre, Budapesttől egy óra alatt kiérhetünk az M2 összekötő vonalon.
Ez a dinamikusan fejlődő település azoknak lehet megfelelő lakhely, akik elérhető közelségben akarnak maradni Budapesthez és Váchoz, de szeretnének nyugodt, természet közeli életet élni.
Az ingatlant állandó lakhatásra, nyaralónak, befektetésnek illetve vendégház kialakításának is ajánlom, mivel a terület idegenforgalmi szempontból jelentős.
Jöjjön, nézze meg ezt a nagyon jó lehetőséget, GARANTÁLTAN BELESZERET!
HZ068016
Tulajdonságok
Település: Vác
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: panorámás
Telek nagysága (m2) : 2298
Épület hasznos területe (m2) : 100
Szobák száma: 2
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Felújítandó
Anyaga: Vályog
Extrák: dupla telek, panoráma
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.02.12
Eddig megtekintették 748 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Vác mellett a Cserhátnál autentikus parasztház elladó" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: erdeit