Betöltés...

A természet ölelésében

Ár: 119.990.000 Ft

Információk * Informationen * Information
andrea.gonczi@gmail.com
https://www.szeruskertiarboretum.hu/the-stackyard
Tulajdonostól, alkuképes áron.
Szeretne a zöldben élni, de nem akar elszakadni a várostól?
Pécs belvárosától néhány perces autózással elérhető a 8100 m2-es birtokon fekvő mediterrán jellegű, 2010-ben épült, egyedi tervezésű, magas minőségű családi ház. Szamárhátíves kapun át jutunk az udvarra, ahol fedett kocsibeálló található. Az egy szinttel magasabban álló ház egy kényelmes lépcsőn vagy a liget mellett kanyarodó úton érhető el. Udvarát rózsasövény keretezi, díszfák árnyékolják, kerti tó teszi teljessé. Homlokzatából üvegfalú előszoba emelkedik ki, mindkét oldalán szilárd burkolatú terasz található kerti asztallal és székekkel.
A házba lépve tágas, fényben fürdő nappaliba jutunk, központjában egyedi tervezésű vízteres cserépkályhával, mely az otthon melegét és télen a meleg vizet is biztosítja. Ebben a térben cseresznyefa konyha található beépített gépekkel, valamint az étkező. Innen tágas fürdőszoba nyílik, benne kétszemélyes kád, wc, bidé és mosdószekrény mellett fűtési idényben nagyméretű törölközőszárító és padlófűtés növeli a komfortérzetet.
Az északkeleti sarokban hűvös kamra kapott helyet, melyben rengeteg polc mellett mélyhűtő, mosógép, indirekt tározó (bojler) és vízlágyító is elfér.
A földszinti hálószoba ablakai délre és nyugatra néznek.
Légies lépcső visz fel a galériára, itt több mint 11 méteres könyvtár fut végig. Déli részén egy nyitott szoba, északi végén pedig a csodás kilátást nyújtó vendégszoba szolgálja a látogatók kényelmét mosdóval és vécével.
A fűtéshez szükséges tűzifa a ház mögötti fedett fatározóban sorakozik. A fal mellett salgópolcokon tárolhatók a ritkán használt eszközök. Egy bájos kerti házikó, ill. egy sufni a fűnyíró és a nagyobb kerti eszközök elhelyezésére szolgál. Az ingatlan részét képezi egy 20 m2-es, téglával boltozott pince.
A vízellátást fúrt kút biztosítja, ebből történik a kert öntözése is. A biztonságról a Multi Alarm, a megfelelő hőmérsékletről a hűtő-fűtő klíma gondoskodik. A falak Porotherm HS Profi 44 téglából épültek ragasztóhabos technológiával. A tető alá 30 cm kőzetgyapot hőszigetelés került. A fa nyílászárók kiváló hő- és hangszigetelést adnak. A melegvizes bojlert télen a cserépkályha működteti, nyáron a vezérelt áram teszi energiatakarékossá. A szennyvízkezelést egy 3 m3-es biológiai lebontó végzi.
Az ingatlan egy csodálatos parkosított kertben simul a tájba. A félszáz gyümölcsfa mellett megszámlálhatatlan díszfa, cserje, örökzöld és virágzó növény kényezteti az érzékeket. A kertet több pad, pihenőhely és egy fából ácsolt kilátó egészíti ki, melyről lenyűgöző látvány nyílik a városra és a Mecsek teljes karéjára.

Információk * Informationen * Information
andrea.gonczi@gmail.com
https://www.szeruskertiarboretum.hu/the-stackyard
https://www.szeruskertiarboretum.hu
Tulajdonságok
Település: Pécs
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Szérűskerti
Telek nagysága (m2) : 8300
Telek beépíthetősége (%): 9
Épület hasznos területe (m2) : 133
Szobák száma: 4
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: Energiahatékony
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.10.30
Eddig megtekintették 242 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "A természet ölelésében" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: László Úr