Betöltés...

Érdi, többgenerációs, medencés családi ház

Ár: 218.000.000 Ft

Érden, Tusculanum részén, híres ember neves utcában, eladóvá vált szeretett otthonunk, mely 2001-ben épült saját részre minőségi alapanyagokból. A telek területe 1446 nm, mely az ősnövényzet megóvása mellett gondosan lett parkosítva. A növényzetnek köszönhetően a telket körülvevő masszív betonkerítés láthatatlan. A park rendelkezik saját bő vízhozamú ásott kúttal, mely a növényzet locsolását és a medence töltését biztosítja. A kútban egy nagyteljesítményű búvárszivattyú van, mely a parkhoz tervezett öntözőrendszert is ellátja vízzel.
A ház 266 nm hasznos alapterületű, ebből az alsó szint 180,37 nm a többi a felső szint. Az alsó szinten található az előszoba/lépcsőház (29,7 nm), a garázs (34,5 nm) a háztartási helység/vendég fürdőszoba (7,5 nm), a vendég wc/mosdó (2,3 nm), a vendégszoba (11,9 nm), a nappali és étkező (45,5 nm), a konyha (9,8 nm), a kamra (3,6 nm), a hálószoba (22,6 nm), a fürdőszoba és szauna (11 nm) és egy gardrób szoba (7,9 nm).
A felső szinten található egy közlekedő (4,7 nm), egy fürdőszoba (5,7 nm), 1 szoba (29,4 nm) plusz gardrób (6,9 nm) és 1 szoba (30 nm) plusz gardrób (7,5 nm).
A ház kert oldali részén van továbbá két fedett terasz, az egyik 13 nm a másik 15,2 nm.
Az energiahatékonyságot egy új 12-15kwh napelemrendszer támogatja. A földszinten egy nagy teljesítményű (7 kwh-os), új generációs-, valamint az emeleten 2db. 3,5 kwh-os hűtő-fűtő klíma került beépítésre. A rezsiköltség rendkívül kedvező.
Az medence és az épület 2018-ban teljes külső felújításon esett át. A medence 4x8x1,7m-es méretű, fűthető, elhúzható polikarbonát fedéllel ellátott és üveg mozaik csempével burkolt.
A telek hátulsó részében van egy 50 nm-es alapterületű 7 éve épített klubhelység mosdóval és beépített konyha sarokkal, mely remek partik rendezéséhez alkalmas. A kis házhoz tartozik még egy külön bejáratú tároló. Az épület mellett kialakításra került egy fedett grillező bográcsozóval és kemencével, valamint egy burkolt terasz, gerenda asztallal és padokkal. A grill terasz mellett épült egy 7 nm alapterületű faház, mely a kert karbantartásához szükséges eszközök tárolására szolgál. Itt található még egy kis veteményeskert.
További fotók megtekinthetők: Ház képek – Google Drive
Érdeklődni a +36302100500 telefonszámon lehet, Ingatlan közvetítők kérem, NE zavarjanak!
https://drive.google.com/drive/f...
Tulajdonságok
Település: Érd
A hirdető: Tulajdonostól
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: Berzsenyi
Telek nagysága (m2) : 1446
Épület hasznos területe (m2) : 266
Szobák száma: 4
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: napelem, fedett medence, + kert végében 50m2-es ház
A hirdető kérése: A hirdető kéri, hogy ingatlanirodák NE keressék!
 
Feladás dátuma: 2023.05.23
Eddig megtekintették 102 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Érdi, többgenerációs, medencés családi ház" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Daróczi L.