Betöltés...

Nagy családi ház vagy panzió!?

Ár: 62.000.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Megvételre kínálok Békés város Ibrányi városrészén egy nagyon nagy alapterületű családi házat, amely akár több generációs házként, vagy akár panziónak is alkalmas. A speciális adottsága révén, többféleképpen hasznosítható!

Az épület, 2005-ben épült, beton alappal nagyméretű tégla falazattal és vasbeton födémmel rendelkezik. Az ingatlan 723 m2 telken helyezkedik el, kétszintes (manzárd tetős kialakítású), összes hasznos alapterülete: 450 m2 melléképülettel együtt . A két szintes épület jelenlegi állapotában csak a földszinti részé használható lakás céljára, mert tetőtéri rész szerkezet kész állapotban van, ahol akár több lakrész is kialakítható külön bejárattal.

Az alsó (lakott) szint 106 m2 hasznos alapterületű, ebben 3 egész szoba, tágas nappali, amerikai stílusú konyha, kamra, közlekedő, valamint vizes blokk rész található, ahol van egy beépített medence, szauna helyiség, tusoló, és külön WC található. E mellett még számos helyiség is található az épületben, valamint egy létbeállású garázs is van a melléképületben.

A ház fűtése egy szalmabálás vegyes tüzelésű kazánról működő központi fűtés gondoskodik, a lakás hidegburkolattal rendelkező helyiségeiben padlófűtéssel, a szobákban pedig radiátor hőleadókkal. Az épületben kiépítésre került a gázkazán működtetésére alkalmas csővezeték hálózat, de még befejezésre vár. A nappaliban ezen kívül beépítésre került egy egyedi kialakítású fa tüzelésű kandalló. A használati meleg víz ellátást villany bojler szolgáltatja.

A ház nagyteljesítményű ipari (400V) áramellátással rendelkezik.
Az alsó részben még találhatunk több helyiséget, mely jelenleg műhelyként, vagy tárolóként vannak használva.

Az ingatlan per, teher és igénymentes. A CSOK feltételeinek megfelel, lakáshitel felvételére alkalmas.

Ezt az ingatlant első sorban befektetőknek ajánlom, akik kedvük szerint alakíthatják ki a még be nem fejezett részeket. A ház alkalmas több generációs, nagy családi háznak is.

Amennyiben felkeltette az érdeklődését, forduljon hozzám bizalommal.
Az ingatlan megtekintése előre egyeztetett időpontban lehetséges. Keressen a 30/3865745 telefonon.


A jelen hirdetésben rögzített, az ingatlannal kapcsolatos adatok az Eladó/Megbízó tájékoztatása alapján kerültek meghatározásra.

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: Békés
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Ibrányi városrész
Telek nagysága (m2) : 723
Épület hasznos területe (m2) : 450
Szobák száma: 3+
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Egyéb fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Eddig megtekintették 106 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Nagy családi ház vagy panzió!?" című hirdetést látja. (fent)