Betöltés...

Eladó 138m2-es Családi ház, Budapest, III. kerület

Ár: 204.900.000 Ft


ÖRÖKPANORÁMÁS, HATALMAS ÜVEGFELÜLETŰ, ENERGIAHATÉKONY VILLAHÁZAK ÉS LAKÁSOK ELADÓK!

A telekingatlan teljes mérete 1638 nm, amelyen 2 db épületben, épületenként 1 db nettó 138 nm-es és 1 db 118 m-es, így összesen 4 db energiahatékony, külön bejáratú, kertes családi ingatlan és lakás kerül megépítésre. A házak kizárólag a garázsokkal kapcsolódnak, ezáltal teljesen különálló, családi ház jelleget biztosítanak.

Az ingatlanok három szintesek, legalul található a garázsszint és a tároló-gépészeti helyiség, nappali szinten kialakításra került egylégterű nappali-konyha + étkező, fürdőszoba + 1 szoba, az emeleten pedig a hálószobák és fürdőhelyiség találhatók. Az ingatlanokhoz saját kizárólagos használatú nagy terasz és erkély is tartozik, a nappali kertkapcsolatos.

A házak kiemelkedő műszaki tartalommal készülnek el, szem előtt tartva a mai modern energiahatékonyság fontosságát (AA energiabesorolás). Az épületek 15 cm-es grafitos szigetelést kapnak, a fűtést és meleg-vizet hőszivattyú biztosítja, mennyezet-hűtés-fűtéssel és padlófűtéssel. Hővisszanyerős központi szellőztető rendszer kerül kialakításra, 3 rétegű üveg nyílászárók lesznek beszerelve.

A lakások részben módosíthatóak műszaki felszereltség tekintetében, a magasabb műszaki tartalommal rendelkező házak Panasonic hőszivattyúval szereltek, helyiségenként hőmérsékletszabályozással, motoros alumínium redőnyökkel, 7 légkamrás REHAU nyílászárókkal, valamint kerti öntözőrendszer kialakításával.

A telekingatlannak 2 fő bejárata lesz, automata garázskapuval, parkolás zárt garázsban megoldott minden ingatlan esetében.

Az ingatlanok az Aranyhegyen találhatóak, újépítésű családi házakkal és villalakásokkal, fás környezetben, Péterhegyre néző panorámával.

Megtekinthető előzetes időpont-egyeztetést követően Lovack Tamás, +36 20 559-3395


Tulajdonságok
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Telek nagysága (m2) : 260
Épület hasznos területe (m2) : 138
Szobák száma: 5
Félszobák száma: 0
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.04.27
Eddig megtekintették 122 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó 138m2-es Családi ház, Budapest, III. kerület" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK:

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dunakeszi Ingatlanközpont