Betöltés...

Vácon Dunapart közeli - 2 lakás egy udvarban eladó -kert

Ár: 99.000.000 Ft

BEFEKTETŐK FIGYELEM! - AKCIÓ! - Több lakás kialakítására szuper lehetőség!
TÖRTÉNELMI BELVÁROSBAN, DUNAPART KÖZELI!
2 ház/lakás eladó egy udvarban!

Vác belvárosában, a Dunapart és a Dom közelében eladó egy századfordulós polgári építésű udvari családi ház, benne két lakással. Az első lakás 99 nm-es, két nagy egybenyíló szobával, konyhával, fürdővel, előszobákkal rendelkezik, állapotában felújítandó. Tájolása dél,dél-keleti napos, utcára és belső zöld udvarra néző ablakokkal. Nagy belmagassággal rendelkezik, így akár galéria is kialakítható benne. Fűtése gáz cirkó illetve cserépkályha. A másik lakás 88 nm-es, az udvarról nyíló bejárattal. Ebben a lakásban található 3 napfényes szoba, konyha, fürdő, előszoba. Az egyik szobából egy erkély ajtón keresztül a zöld kertbe léphetünk ki. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség kerámia burkolatú. Állapotában nagyon jó, pár éve felújították, bővítették, felújítás nélkül, azonnal költözhető. A fűtés itt is gáz cirkóval és cserépkályhákkal történik. Tetőszerkezete pár éve felújított. A lakásokhoz egy szépen karban tartott 641 nm-es zöld udvari telek tartozik, különböző dísznövényekkel, fenyőkkel, tujákkal, a kert hátsó részén egy hatalmas diófával. A kertben található továbbá egy önálló garázs is, és két tároló helyiség, külön bejárattal.

A lakások csak egyben eladók, mindkét lakás önálló közmű órákkal rendelkezik.

A közelben megtalálható minden: boltok, hivatalok, iskolák, orvos, gyógyszertár, különböző szolgáltatók, strand, sétány, és a Dunapart is pár perces sétával elérhető.

Ajánlom összeköltöző családoknak, fiataloknak, vagy idősebbeknek, akik szeretik ezt a stílust, BEFEKTETŐKNEK szintén kiváló lehetőséget nyújt, akár kiadás szempontjából, akár vendégház kialakítására is alkalmas lehet az ingatlan. Továbbá új lakások építésére is!
Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
HZ084472
Tulajdonságok
Település: Vác
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: csendes
Telek nagysága (m2) : 641
Épület hasznos területe (m2) : 187
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: 2 lakás, kert, garázs
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.05.13
Eddig megtekintették 320 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Vácon Dunapart közeli - 2 lakás egy udvarban eladó -kert" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: erdeit