Betöltés...

Vác belvárosban két lakás eladó egy udvarban

Ár: 110.000.000 Ft

Vác belvárosában, a Dunapart és a Dom közelében eladó egy századfordulós polgári építésű udvari családi ház, benne két lakással. Az első lakás 99 nm-es, két nagy egybenyíló szobával, konyhával, fürdővel, előszobákkal rendelkezik, állapotában felújítandó. Tájolása dél,dél-keleti napos, utcára és belső zöld udvarra néző ablakokkal. Nagy belmagassággal rendelkezik, így akár galéria is kialakítható benne. Fűtése gáz cirkó illetve cserépkályha. A másik lakás 88 nm-es, az udvarról nyíló bejárattal. Ebben a lakásban található 3 napfényes szoba, konyha, fürdő, előszoba. Az egyik szobából egy erkély ajtón keresztül a zöld kertbe léphetünk ki. A szobák parkettával burkoltak, a többi helyiség kerámia burkolatú. Állapotában nagyon jó, pár éve felújították, bővítették, felújítás nélkül, azonnal költözhető. A fűtés itt is gáz cirkóval és cserépkályhákkal történik. Tetőszerkezete pár éve felújított. A lakásokhoz egy szépen karban tartott 641 nm-es zöld udvari telek tartozik, különböző dísznövényekkel, fenyőkkel, tujákkal, a kert hátsó részén egy hatalmas diófával. A kertben található továbbá egy önálló garázs is, és két tároló helyiség, külön bejárattal.

A lakások csak egyben eladók, mindkét lakás önálló közmű órákkal rendelkezik.

A közelben megtalálható minden: boltok, hivatalok, iskolák, orvos, gyógyszertár, különböző szolgáltatók, strand, sétány, és a Dunapart is pár perces sétával elérhető.

Ajánlom összeköltöző családoknak, fiataloknak, vagy idősebbeknek, akik szeretik ezt a stílust, befektetőknek szintén kiváló lehetőséget nyújt, akár kiadás szempontjából, akár vendégház kialakítására is alkalmas lehet az ingatlan. Az ingatlan előre egyeztetett időpontban tekinthető meg.
HZ084472
Tulajdonságok
Település: Vác
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Utca: csendes
Telek nagysága (m2) : 641
Épület hasznos területe (m2) : 187
Szobák száma: 5
Komfort: Duplakomfortos
Fűtés: Cirkó fűtéses
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
Extrák: 2 lakás, kert, garázs
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.02.12
Eddig megtekintették 290 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Vác belvárosban két lakás eladó egy udvarban" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: erdeit