Betöltés...

Kerti műanyag doboz BRAVO 270 L grafit

Ár: 30.090 Ft

A grafit színű kerti műanyag tárolódoboz több mint tárolóhely!
Tökéletes szövetségest keres kültéri igényeinek tárolására, és egyben stílusos kiegészítőt kertjének? A kerti műanyag tárolódoboz a megfelelő megoldás! Ezzel a multifunkcionális dobozzal nem csak megbízható tárolóhelyet, hanem elegáns dizájnt és nagyszerű funkciókat is kap.
FENNTARTHATÓSÁG ÉS FUNKCIONALITÁS: Kezdjük az alapoknál, a doboz újrahasznosított anyagból készült, ami nem csak a negatív környezetterhelést csökkenti, de garantálja a hosszú élettartamát is. Ezenkívül ez a doboz UV-álló, ami azt jelenti, hogy sok év napfénynek való kitettsége után is megőrzi gyönyörű grafit színét.
KÖNNYŰ ÖSSZESZERELÉS ÉS KARBANTARTÁS: Nem szereti a bonyolult összeszereléseket és a bonyolult karbantartást? A dobozzal nincs gond. A szerszámok nélküli egyszerű összeszerelésnek köszönhetően gyorsan használatra készen áll. Ami pedig a karbantartást illeti, csak szappanos vizet és rongyot használjon, bonyolult eljárások nélkül. Ezzel a dobozzal sok időt takaríthat meg, amit inkább a kertjében tölthet.
TÁROLÁS ÉS ÜLŐHELY: A doboz ideális párnák, játékok vagy egyéb kültéri tárgyak tárolására. És ez még nem minden! A fedél 220 kg-os teherbírásának köszönhetően kényelmes ülőhelyként használhatja a fedelet. Ez nagyszerű a kikapcsolódáshoz egy fárasztó nap után a kertben.
ELEGÁNS KIALAKÍTÁS ÉS BIZTONSÁG: Ez a tárolódoboz egy kis eleganciát kölcsönöz kertjének. A fafelület utánzatának köszönhetően fényűző bútornak tűnik. A nyugalom kedvéért pedig le is zárhatja, hogy megvédje a tartalmát a hívatlan vendégektől.
Megbízható, stílusos és multifunkcionális társad kertedben!
Termék részletek:


termék szélessége: 117,5 cm


termék mélysége: 45 cm


termék magassága: 56 cm


teljes tömeg: 6,5 kg


terhelhetőség: 220 kg


űrtartalom: 270 l


anyaga: műanyag


szín: grafit


csomag mérete: 119 x 54 x 10 cm


csomagolóanyag: karton


Csomag tartalma:

1x tároló doboz


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
Termék: Egyéb
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti műanyag doboz BRAVO 270 L grafit" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: