Betöltés...

Kerti fém szerelvény PROVENCE II. 1 + 4 Ovális asztal 160x95 cm

Ár: 390.145 Ft

Kerti ülőgarnitúra, amely két népszerű anyagot – fémet és fát – ötvöz . Praktikus bútorkészlet PROVENCE II. négy személyre, azonnal tetszeni fog.
Tartalmaz egy nagyméretű ovális asztalt az Ön által választott méretben és 4 egymásra rakható széket, amelyek teherbírása 130 kg. A hűvös fém lenyűgözően kiegészíti a székek karfáin található kőrisfát, és olyan eredeti bútorokat alkot , amelyeket a környék összes kertjében nem talál meg . A bútorok nem nehezek, bárki elbírja.
PROVENCE készlet: alkalmas otthonába és vendéglátó egységekbe
A PROVENCE ülőgarnitúrák alkalmasak kertekbe, teraszokra, de akár lakásokba, céges helyiségekbe is . Tökéletes választás kávézókba, éttermek kertjébe is, ahol nagy kényelmet biztosít vendégeinek (főleg, ha a székeket puha párnákkal egészítjük ki). Az asztal elég tágas a grillezéshez és a vasárnapi ebédhez a családdal. Abrosszal, virágos vázával vagy terítővel finomhangolhatja.
Válasszon két étkezőasztal-méret közül:

asztal 160x95 cm,
asztal 190×105 cm.


Milyen előnyei vannak a fém bútoroknak?

Kiváló minőségű felületkezeléssel rendelkezik, tartósságával és hosszú élettartamával tűnik ki.
Erős, masszív, nem zörög, nem lötyög, ráadásul megfizethető is.
Könnyedén kombinálhatod kerti elemekkel és különféle kiegészítőkkel.
Praktikus és könnyen karbantartható - csak szappanos vízzel mossa le.
Semmi sem fog történni vele, még akkor sem, ha elfelejted elrejteni az eső elől.
Nem "ízli" a kártevőket , ami nagy előnye a fával és a természetes rattannal szemben.
Könnyű, így kezelése és szállítása nem jelent problémát .

Fém bútorok gondozása, karbantartása
Bár vannak olyan anyagok, amelyek komoly törődést igényelnek, szerencsére a fém nem tartozik ezek közé . De akkor is megérdemli a figyelmet. A tisztításhoz nincs szükség speciális előkészületekre, elegendő egy kendő és meleg víz , nagyobb szennyeződés esetén szappanos víz.
Nyugodtsága érdekében még a szezon előtt bekenheti és meghúzhatja a bútorok illesztéseit, hogy elkerülje az évekkel később fellépő nyikorgást. Kezelje a fa részeket teak olajjal , hogy ne repedjenek meg, és a lehető leghosszabb ideig tartsanak, mint újak.

A monacói fémszerelvény tartozékairól és tárolásáról
A tökéletes kényelem érdekében a fém székeket párnákkal egészítse ki (magas háttámla típus). A párnák széles szín- és dekorválasztékából könnyedén kiválaszthatod a kertedhez illőt. Használja ki teljes mértékben a készletet, és vásároljon egy napernyőt , amely megvéd a nyári melegtől és a tavaszi esőtől. Egyszerűen csak helyezze a napernyőt a kívánt helyre, és töltse fel a lábazattal.
Ülő PROVANCE II. kint egész évben kitart. A bútorhuzatok jól jöhetnek, hogy megvédjék az esőtől, portól és egyéb szennyeződésektől, így nagy vihar után is ráülhet a tiszta és száraz bútorokra.
Ha nem használja egész évben az ülőgarnitúrát, télen tárolja a fémgarnitúrát zárt, szellőző helyen . A készlet székei helytakarékosan egymásra rakhatók.
  Sestava obsahuje: 4x Fém karosszék fa karfával PROVENCE

Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Kerti
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kerti fém szerelvény PROVENCE II. 1 + 4 Ovális asztal 160x95 cm" című hirdetést látja. (fent)