Betöltés...

24 LED asztali lámpa, asztali rendszerező

Ár: 2.590 Ft




A 24 LED diódának köszönhetően ez a lámpa erős, egyenletes fényt biztosít, amely nem fárasztja el a szemét. Kiválóan alkalmas számítógépes munkához, olvasáshoz és egyéb napi tevékenységek végzéséhez .
A lámpa egy olyan fényforrás, amely garantálja a hatékony olvasáshoz vagy munkához szükséges megvilágítási szintet. Kiegészítőként is kezelhető, amely a monitor képernyője mellé helyezhető, hogy csökkentse a szem megerőltetését.
Ez a kiegészítő tökéletes megoldás az íróasztal rendben tartásához. Különféle apró tárgyakat tárolhat benne, például tollakat, jegyzeteket, kábeleket vagy tartozékokat, amelyek lehetővé teszik, hogy a munkájára összpontosítson anélkül, hogy elterelné a figyelmét a szükséges tárgyak keresése.
Asztali lámpánk lehetővé teszi a fényerő és a fényhőmérséklet egyéni igényeinek megfelelő beállítását. Napközben használhat erősebb fehér fényt, amely munkára serkenti, este pedig melegebb tónusra válthat, amely elősegíti az ellazulást. Ez egy tökéletes eszköz a világítás igazítására a változó igényekhez.





TULAJDONSÁGOK:





Kiváló minőségű kivitelezés
Anyaga: műanyag
Állítható karral rendelkezik a világítási magasság megváltoztatásához
Szervező 4 rekesszel
A fény fényerejének és színének beállítása
Könnyű és hordozható
Tápellátás: újratölthető akkumulátor
24 LED
A lámpa magassága: 35 cm
Az alap mérete: 12cm x 8cm
Szín: fehér






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.18
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "24 LED asztali lámpa, asztali rendszerező" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: