Betöltés...

Dupla monitor+tartóállvány, 14-27"- ig

Ár: 14.990 Ft

Dupla monitor+tartóállvány, 14-27"- ig
 


Ez a termék nem csupán praktikus, de hosszú távon is megbízható megoldást kínál azok számára, akik az irodai vagy otthoni munkavégzés során szeretnék optimalizálni az elérhető tér használatát és javítani az ergonómiai feltételeket. A könnyű szerelhetőség és a sokoldalú állíthatóság biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legkényelmesebb és leghatékonyabb munkapozíciót.
Optimalizálja munkaállomását: A dupla monitor tartó állvány segít kétmonitoros munkaállomás kialakításában költséghatékony módon, úgy, hogy a laptopját mint második kijelzőt használja. Az állvány növeli a termelékenységet, mivel az emelt pozícióban lévő notebook és monitor ergonomikus szemmagasságban helyezkedik el. Így egyszerre több feladattal is foglalkozhat, anélkül, hogy drága második monitort kellene vásárolnia. A monitor tartó lehetővé teszi, hogy az egyik képernyőn megnyissa és kezelje a kívánt alkalmazásokat vagy dokumentumokat, míg a másikon folytathatja a munkát, így kevesebb időt tölt a programok közötti váltogatással.
Az ergonomikus kialakítás révén ideális magasságbeállítást kínál, ami hozzájárul az egészséges testtartáshoz és csökkenti a hosszú munkaórák alatti fizikai megterhelést. Tökéletes választás azok számára, akik fontosnak tartják az ergonómiát és az egészségmegőrzést az irodai környezetben is.




Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Irodai
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Dupla monitor+tartóállvány, 14-27"- ig" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: