Betöltés...

2 az 1- ben monitor és laptoptartó

Ár: 12.990 Ft

2 az 1- ben monitor és laptoptartó




Ez a termék nem csupán praktikus, de hosszú távon is megbízható megoldást kínál azok számára, akik az irodai vagy otthoni munkavégzés során szeretnék optimalizálni az elérhető tér használatát és javítani az ergonómiai feltételeket. A könnyű szerelhetőség és a sokoldalú állíthatóság biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja a számára legkényelmesebb és leghatékonyabb munkapozíciót.
Optimalizálja munkaállomását: 2 az 1- ben monitor és laptop tartó segít kétmonitoros munkaállomás kialakításában költséghatékony módon, úgy, hogy a laptopját mint második kijelzőt használja. Az állvány növeli a termelékenységet, mivel az emelt pozícióban lévő notebook és monitor ergonomikus szemmagasságban helyezkedik el. Így egyszerre több feladattal is foglalkozhat, anélkül, hogy drága második monitort kellene vásárolnia. A monitor és laptop tartó lehetővé teszi, hogy az egyik képernyőn megnyissa és kezelje a kívánt alkalmazásokat vagy dokumentumokat, míg a másikon folytathatja a munkát, így kevesebb időt tölt a programok közötti váltogatással.
Maximális kompatibilitás A termék karja 75x75/100x100 VESA szabványú kijelzőket támogat, akár 32 colos méretig és 8 kg súlyig, míg a tálca minden 10" és 17" közötti laptopot képes tartani, szintén maximum 8 kg-ig. Ideális kisebb munkaterületekhez, mint például fülkék, és minden szükséges funkciót biztosít, miközben kevés helyet foglal el. A C-kengyel segítségével az asztal, asztallap vagy pult szélére szerelhető, 10-től 88 mm vastagságig, így nem szükséges lyukakat fúrnia a bútorokba.
Teljes mozgásszabadság az optimális nézetért Az állvány magassága úgy állítható be, hogy a laptop egy vonalban legyen a monitorral, ezáltal hatékonyabban dolgozhat két kijelzővel. A teljes mozgású karok lehetővé teszik a kiterjesztést, döntést és forgatást több tengely mentén, így könnyedén kialakíthat egy ergonomikus munkaterületet, amely megfelel az Ön személyes igényeinek. A monitort átállíthatja tájkép- és portréorientáció között, hogy portré módban tekinthessen meg fényképeket vagy hosszabb oldalakat és kódblokkokat görgetés nélkül. A tálca teljesen vízszintesre dönthető, így projektor biztonságos tartására is alkalmas.
Szellőzés és kábelmenedzsment Az integrált kábelmenedzsment csipeszek rendezetten tartják a vezetékeket. A szellőzőnyílásokkal ellátott laptop tálca biztosítja a levegő áramlását, ami hozzájárul a laptop vagy tablet hűvösen tartásához és csúcsteljesítményének fenntartásához.
 


Tovább
Tulajdonságok
Bútor besorolasa: Irodai
 
Feladás dátuma: 2024.05.14
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "2 az 1- ben monitor és laptoptartó" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: