Betöltés...

Paladone, Minecraft: Block Building Light™, Kombinálható, Vezetékes, Gamer, Asztali lámpa

Ár: 24.690 Ft

A Minecrafterek imádni fogják ezt a csodálatos világító szintű jelenetet 16 különálló vezető tömbbel, amelyek világítanak, és bármilyen kombinációban elrendezhetők az alapkőzet alapjain.




Ezenkívül nagyszerű, egyedi kiegészítést jelent a Minecraft Memorabilia bármely gyűjteményéhez a rajongók számára. Vezetőképes blokk építőlámpaként, nyomtatott zárt dobozban szállítjuk. A blokkok tetszőleges kombinációit egymásra halmozva hozzon létre egyedi megvilágítási szintű jelenetet. A lámpa hálózati tápellátással rendelkezik, és csatlakozódugója is van.





A Minecrafterek imádni fogják ezt a csodálatos világító szintű jelenetet 16 különálló vezetőképes tömbbel, amelyek megvilágítanak és bármilyen kombinációban elrendezhetők az alapkőzet alapjain. Tökéletes bármilyen hálószobába, játékbarlangba vagy férfibarlangba.


Ez a Minecraft Block Building Light nyomtatott díszdobozban kerül forgalomba, és tökéletes ajándék minden játékos vagy Minecraft rajongó számára. Ezenkívül nagyszerű, egyedi kiegészítést jelent a Minecraft Memorabilia bármely gyűjteményéhez a rajongók számára.


Akárcsak a Minecraftban, te is megépítheted ehhez a lámpához a blokkokat, ahogy akarod! Légy kreatív ezzel az átrendezhető blokklámpával.


Tökéletes ajándék minden Minecraft-rajongónak, kiváló minőség, ez a Minecraft Block Building Light a Mojang AB által hivatalosan engedélyezett és jóváhagyott.


A Paladone, a díjnyertes, globális fogyasztási cikkeket értékesítő vállalat felelősen tervezte az Egyesült Királyságban.



Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Paladone, Minecraft: Block Building Light™, Kombinálható, Vezetékes, Gamer, Asztali lámpa" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: