Betöltés...

Kagyló Éjszakai fény, Bluetooth hangszoró és ébresztő óra, napfelkelte szimulációval

Ár: 17.589 Ft













Kagyló Éjszakai Fény, Bluetooth Hangszóró és Ébresztő Óra - Egyedi Élmények Otthonodban
A Kagyló Éjszakai Fény és Bluetooth Hangszóró egy innovatív eszköz, amely nem csupán fényt és zenét hoz el otthonodba, hanem napfelkelte szimulációval is rendelkezik, hogy minden reggel különleges és kellemes ébredést biztosítson.
Technikai Adatok:

Bemeneti Feszültség: 5V/2A
LED Teljesítmény: 6W
Bluetooth Hangszóró Teljesítmény: 5W
Anyag: ABS+textil
Termék Színe: Fehér
Világítási Módok: 256 típus
Akkumulátor: 2000mAh 3C töltésű akkumulátor
Nettó Súly: 530g
Bruttó Súly: 650g
Termék Mérete: 17276214 mm
Csomagolás Mérete: 188.622.5mm

A Csomag Tartalma:

1 db Kagyló lámpa hangszóróval
1 db Töltőkábel
1 db Használati Utasítás
1 db Csomagolás Doboz

Fő Jellemzők:

Kiváló Minőségű Hangzás: A beépített Bluetooth hangszóró lehetővé teszi, hogy kedvenc zenéidet bárhol és bármikor hallgathasd, emelve az élmény szintjét.
Napfelkelte Szimuláció: Ébredj fel kellemesen minden reggel a napfelkelte szimulációval, amely fokozatosan növeli a fényerőt, imitálva a természetes világítást.
Változatos Világítási Módok: Válassz a 256 fényerő és színkombináció közül, hogy az esti órákat minden alkalomhoz igazíthasd.
Asztali Szerelés: A kagyló design és az asztali elrendezés lehetővé teszi, hogy könnyen illeszkedjen bármelyik szobába vagy éjjeliszekrényre.
Vezeték Nélküli Technológia: A vezeték nélküli vezérlés megkönnyíti a készülék kezelését, így kényelmesen válthatod az üzemmódokat és szabályozhatod a hangot.

Energiahatékony Működés: A Kagyló Éjszakai Fény két energiaellátási móddal rendelkezik - elemekkel vagy USB-kábelen keresztül tölthető. Így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.
Kényeztesd magad a zenével, fényekkel és egyedi ébresztéssel a Kagyló Éjszakai Fény és Bluetooth Hangszóróval. Egy praktikus és stílusos kiegészítő, amely egyben az otthoni légkör fokozására is szolgál.













Tovább
Tulajdonságok
Termék: Lámpa
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Kagyló Éjszakai fény, Bluetooth hangszoró és ébresztő óra, napfelkelte szimulációval" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: