Betöltés...

Sincere Vega Prémium zsákrugós memóriahabos matrac 90x200 cm

Ár: 66.400 Ft

Sincere Vega Prémium zsákrugós memóriahabos matrac 90x200 cm
A Sincere Vega Prémium zsákrugós matrac  nagyon jó ár/érték arányú H3 félkemény komfortú termék. A matrac teljes magassága 26 cm. A Sincere Prime Prémium zsákrugós matrac alapját egy nagy teherbírású zsákrugós rendszer alkotja. A matrac 130kg/fő terhelhetőségű. A zsákrugós rendszer fölött  hideghab és a matrac tetején memóriahab található. A hideghab és a zsákrugó rendszer között a hosszú élettartam érdekében flíz réteg helyeztek el, hogy a rugók ne tudjanak kitüremkedni a hideghab rétegből. A Sincere Prime Vega zsákrugós matrac matrac fix élvarrott kevertszálas pamut -poliészter huzattal rendelkezik. A matracra a gyártó 2 év jótállást vállal.
Matrac specifikáció:

Vastagság: 26 cm vastagság +- (plusz mínusz) 1 cm
Huzat: steppelt nem mosható huzat
Felső réteg: memóriahab
Típus: egyoldalas zsákrugós matrac
Csomagolás: vákuumcsomagolt matrac, kompakt dobozban szállítva (kibontás után 72 órán keresztül pihentetni kell, utána használható)

Mára igen elterjedtek lett a zsákrugós matrac, matracok. De mi is az a zsákrugó? És miért jó a zsákrugós matrac? A zsákrugó vagy más néven táskarugó vagy tasakrugó a bonnel rugóhoz hasonlóan, már több, mint 100 éves technológia, viszont a bonellrugó után jelent meg. A zsákrugó előnye, hogy mindegyik rugó egy tasakban van és a rugók csak a mellette lévővel vannak összekötve. Viszont itt nem az acélrugókat kötötték össze, hanem a zsákokat varrták össze, amiben a rugó van. Ennek a megoldásnak az előnye a pontelasztikusság, a rugók egymástól független mozgása. Ez azt eredményezi, hogy a test sokkal jobb alátámasztást fog kapni, jobban leköveti azt. A táskarugós, vagy zsákrugós matracok zónázhatósága is jobban megoldható, így ezek a matracok gyakran 5 és 7 ergonómiai zónát is kapnak. A zsákrugós matracok rugók száma is több, mint a bonell rugós matracokéban. Vagyis elmondhatjuk, hogy a zsákrugós matracok korunk legfejlettebb rugós matracai, mint forma lekövetés, mint rugók száma miatt. A zsákrugós matracoknál jelentősen csökken a matrac áthullámzása, amit megismerhettünk matracok bonell rugós változatánál.




Egyedi méret


Sajnos nem rendelhető




EP-re elszámolható


Sajnos nem




Felső komfortréteg


Memóriahab




Garancia


2 év




Gyártó


Sincere




Komfort


Félkemény matrac




Matrac magasság


26 cm




Matrac méret

90x200 cm



Moshatóság


Nem mosható fix huzat




Matrachuzat anyaga


Kevertszálas huzat




Súly korlát


130 kg






Tovább
Tulajdonságok
Termék: Ágy, Matrac
 
Feladás dátuma: 2024.05.08
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Bútor rovaton belül a(z) "Sincere Vega Prémium zsákrugós memóriahabos matrac 90x200 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: